O Johnny Depp παραδέχθηκε ότι έδινε Μαριχουάνα στην 13χρονη κόρη του

O Johnny Depp παραδέχθηκε ότι έδινε Μαριχουάνα στην 13χρονη κόρη του

Στην δίκη που είναι σε εξέλιξη στο Λονδίνο για το ποιος έδερνε ποιον με την πρώην γυναίκα του Amber Heard o Depp παραδέχθηκε ότι έδινε στην 13χρονη τότε κόρη του Lily-Rose Depp Μαριχουάνα. η κόρη του τώρα είναι 21 λέγοντας της να μην παίρνει άλλα ναρκωτικά από αγνώστους στα πάρτι που πήγαινε.

Αντιμέτωποι στα δικαστήρια βρίσκονται και πάλι ο Johnny Depp και η Amber Heard. Το πρώην ζευγάρι που χώρισε το 2016, έχει μπροστά του μια επώδυνη δικαστική αναμέτρηση στο Λονδίνο. Αυτή αφορά τη μήνυση του Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση στο όμιλο News Group Newspapers και στον εκδότη της εφημερίδας “The Sun”. H “The Sun” είχε εκδόσει άρθρο, που συμμεριζόταν τους ισχυρισμούς της Amber Heard για σωματική κακοποίηση από τον Johnny Depp και τον αποκαλούσε “wife beater” στον τίτλο του, δηλαδή άνδρα που χτυπούσε τη σύζυγό του.

Η δίκη που ξεκίνησε σήμερα έφερε ξανά τον Johnny Depp και την Amber Heard στον ίδιο χώρο, μία δικαστική αίθουσα. Πρόκειται να διαρκέσει 3 εβδομάδες, κατά την διάρκεια των οποίων θα δημοσιοποιηθούν μοιραία όλες οι λεπτομέρειες μιας πολύ τοξικής σχέσης.

Ο Johnny Depp και η Amber Heard, γνωρίστηκαν το 2011 στα γυρίσματα του «The Rum Diary». Παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες το 2015. Την επόμενη χρονιά η 34χρονη ζήτησε να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα, κατηγορώντας τον για κακοποίηση. Το διαζύγιο τους εκδόθηκε το 2017 και η Amber Heard δώρισε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τα 7 εκατομμύρια δολάρια που πήρε στο πλαίσιο του συμβιβασμού τους.

Παρότι και οι δύο υπέγραψαν συμφωνητικό εχεμύθειας, η Amber Heard έγραψε ένα άρθρο στην Washington Post στο οποίο χωρίς να τον κατονομάζει παρουσίαζε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Αυτό ήταν η αιτία και για μια δεύτερη μήνυση του Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση προς την πρώην σύζυγό του.

Η σημερινή διαμάχη ξεκίνησε με σοκαριστικές ηχογραφήσεις
Στο πλαίσιο της νομικής γραμμής που ακολουθούν οι δικηγόροι του Johnny Depp, όπως αναφέρει η Daily Mail, το δικαστήριο άκουσε ένα απόσπασμα από ηχογραφημένη συζήτηση μεταξύ της Amber Heard και του Johnny Depp. Στη συνομιλία τους από το 2015 η Amber Heard ακούγεται να λέει στον ηθοποιό: «Χτυπήθηκες αλλά δεν σε γρονθοκόπησα. Δεν σε έριξα με μπουνιά στο πάτωμα. Σε χτυπούσα». «Εσύ ξεκινάς σωματικούς καυγάδες», της απάντησε ο Johnny Depp και η Amber Heard αποκρίθηκε: «Είσαι ένα γα@@@@@@ μωρό. Μεγάλωσε γαμώτο».

Ο Johnny Depp ήταν ο πρώτος που βρέθηκε στη θέση του εξεταζόμενου μάρτυρα στη δικαστική αίθουσα. Και προσπάθησε να ανατρέψει την εικόνα του «βίαιου τέρατος» που είχε δημιουργήσει γι’ αυτόν και εξακολούθησε να υποστηρίζει και δικαστικά η “The Sun”.

Οι κατηγορίες επικεντρώνονται στην περίοδο που το ζευγάρι ζούσε μαζί σε ένα πολυτελές σπίτι στο Los Angeles. Το 2019 ο Johnny Depp κατηγορήθηκε ότι είχε διαλύσει την ντουλάπα της Amber Heard κατά τη διάρκεια ενός ξεσπάσματός τους με ένα μπουκάλι σαμπάνια ανά χείρας. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έπαιρνε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ότι θύμωνε εξαιτίας του πόνου που του προκαλούσε η παιδική του ηλικία.