Δεν υπάρχει Άγιος Γιαννακόπουλος

Δεν υπάρχει Άγιος Γιαννακόπουλος

Αγανάκτηση και δυσαρέσκεια σε οπαδούς του Παναθηναϊκού για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και να κλείσει την εφημερίδα Πράσινη.

Κατ' αρχήν με την επιφύλαξη ότι αυτή η απόφαση θα είναι οριστική, όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια δεν ευνοούν ιδιαίτερα τις Ελληνικές ομάδες του μπάσκετ.

Δεν είμαι ειδικός στο άθλημα, όμως ο Παναθηναϊκός εδώ και χρόνια δεν δείχνει να έχει τις οικονομικές προοπτικές για να πρωταγωνιστήσει όπως παλιά στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Ο πατέρας του και ο Θείος του διέθεσαν μεγάλα ποσά για να καταφέρουν όσα κατάφεραν και πρέπει όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να τιμούν την μνήμη τους.

Πριν από χρόνια είχα συναντήσει τον Παύλο σε ένα κινηματογράφο και παρ' όλο που όπως είπα δεν είμαι φανατικός φίλος του μπάσκετ, νομίζω έχω δει μερικούς διεθνείς αγώνες της στον περασμένο αιώνα, τον ευχαρίστησα για όσα είχαν προσφέρει στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το παλεύει αρκετά χρόνια, προσπάθησε χωρίς επιτυχία, δεν ξέρω γιατί, αλλά το υποπτεύομαι, να αποκτήσει και την ποδοσφαιρική ομάδα και τώρα πια η κατάσταση έχει ξεφύγει οικονομικά, ενώ δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον στα αθλήματα που παρακολουθεί το κοινό, λόγω του κορονοϊού.

Μπορεί ένας επιχειρηματίας να αγαπάει την ομάδα, όμως δεν μπορεί να αυτοκτονήσει οικονομικά και παράλληλα να έχει και τους οπαδούς να τον βρίζουν, κανείς δεν είναι Άγιος, αλλά ας σκεφτούν για το αν η ομάδα βγήκε κερδισμένη με την αποχώρηση της άλλης οικογένειας, βέβαια δεν νομίζω ότι τους νοιάζει ιδιαίτερα, η ουσία όμως είναι ότι την πληρώνει το σωματείο.

Οι φίλοι των άλλων ομάδων δεν κάνουν κιχ για τους ιδιοκτήτες των σωματείων που αγαπούν, μόνο οι Παναθηναϊκοί το βλέπουν διαφορετικά, δεν ξέρω γιατί, μάλλον πιστεύουν στους Αγίους

Κώστας Ζουγρής