Η υπόθεση με το βιτριόλι έχει απ' όλα μυστήριο, έρωτα, εκδίκηση και μάλλον θα έχει και αναπάντεχο τέλος

Η υπόθεση με το βιτριόλι έχει απ' όλα μυστήριο, έρωτα, εκδίκηση και μάλλον θα έχει και αναπάντεχο τέλος

Οι αστυνομικές αρχές βρέθηκαν στο «Θριάσιο», όπου νοσηλεύεται η 34χρονη κοπέλα, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι, προκειμένου να έχουν εκ νέου συνάντηση μαζί της.

Σκοπός τους, να της βάλουν να ακούσει το ηχητικό που έχουν στα χέρια τους, με την φωνή της γυναίκας που θεωρείται η δράστης της επίθεσης και παράλληλα να της δείξουν φωτογραφίες από βίντεο, καρέ – καρέ, τα οποία έχουν επεξεργαστεί.

H ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία ακούγεται η φωνή της μαυροντυμένης γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη και σε συνδυασμό και με τα βίντεο, αναμένεται τις επόμενες ώρες να γίνει η ταυτοποίηση της γυναίκας που επιτέθηκε με τόσο μένος στο κορίτσι.

Η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι σύμφωνα με το Star ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα να καλεί ταξί, να δίνει οδηγίες πού να την περιμένει και για πόση ώρα αλλά και ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός όταν θα φύγει από το σημείο της επίθεσης.

Πρόκειται για ένα από τα λάθη που έκανε η δράστρια, καθώς οι κλήσεις που έκανε καταγράφονταν εκείνη την ώρα και προφανώς το αγνοούσε. Όλες οι κλήσεις έγιναν από τηλεφωνικό θάλαμο.

Οι Αρχές έχουν «κλειδώσει» και τη διαδρομή προς και από το σημείο της επίθεσης στην Καλλιθέα. Γνωρίζουν τι φορά, πώς κινείται, πού περίμενε την Ιωάννα. Η δράστης για να μην προδοθεί, απέφυγε να χρησιμοποιήσει δικό της όχημα. Όπως φαίνεται, είχε οργανώσει όχι μόνο την επίθεση αλλά και τις επόμενες κινήσεις καθώς γνώριζε ότι η αστυνομία θα την αναζητά.

Οι Αρχές από τις κινήσεις της γυναίκας, όπως την έχουν καταγράψει οι κάμερες, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι γνώριζε το ακριβές ωράριο της Ιωάννας στην εργασία της.

Μάλιστα γνώριζε ότι κάμερες μέσα στην είσοδο δεν υπήρχαν και ότι η Ιωάννα θα καλούσε ασανσέρ για να ανέβει στο γραφείο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη σύλληψη της γυναίκας με το βιτριόλι.

Δύο νέα πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 34χρονης καλεί η ΕΛ.ΑΣ. για κατάθεση
Παράλληλα όπως μετέδωσε το Mega σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. καλεί για κατάθεση δύο νέα πρόσωπα από το περιβάλλον της 34χρονης, με την ελπίδα να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Πρόκειται για έναν πρώην σύντροφο της 34χρονης Ιωάννας και έναν φίλο της με τον οποίο έκανε συχνά ταξίδια μαζί.Ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας είχε μαζί της δικαστική διαμάχη και η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμενόταν να εκδικαστεί αυτές τις ημέρες.

Επίσης, οι αρχές θα εξετάσουν και τον φίλο της που είχαν κάνει μαζί ταξίδια και έχει προκύψει διαφορά ανάμεσά τους.Την ίδια ώρα, οι αρχές έχουν την φωνή της δράστιδος από τον τηλεφωνικό θάλαμο από τον οποίο κάλεσε ταξί προκειμένου να την μεταφέρει στην Καλλιθέα.

Πηγή: Ελεύθερος τύπος