Τι έδειξαν οι κάμερες. Το ίδιο το θύμα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι διατηρεί το μυστικό

Τι έδειξαν οι κάμερες. Το ίδιο το θύμα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι διατηρεί το μυστικό

Στις καταθέσεις της άτυχης 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα αλλά και στο υλικό από κάμερες ασφαλείας, επικεντρώνει η αστυνομική έρευνα για τη σοκαριστική υπόθεση.

Δύο γυναίκες και ένας άνδρας της αστυνομίας πήγαν την Τρίτη στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για να μιλήσουν μαζί της για περισσότερη ώρα και η 34χρονη έδωσε την πρώτη γραπτή της κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, τους είπε ότι βρισκόταν στο ασανσέρ όταν είδε μια μαύρη φιγούρα να την πλησιάζει η οποία φορούσε μια μαύρη μάσκα -πιθανότατα κάποιο σκουφί, της έριξε το καυστικό υγρό και στη συνέχεια έφυγε πάρα πολύ γρήγορα.

Η 34χρονη εκτιμά ότι ενδεχομένως η γυναίκα που της επιτέθηκε ανέβηκε από τη σκάλα του υπογείου και την περίμενε να φτάσει. Είπε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορεί να σκεφτεί ποιος θα μπορούσε να θέλει να της κάνει κακό.

Τι δείχνουν τα βίντεο

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής σε ακτίνα περίπου 500 μέτρων το οποίο και εξετάζουν προσεκτικά.

Έχουν βρεθεί σημεία στα βίντεο που ενδεχομένως να ταιριάζουν με την περιγραφή που έχει δώσει η 34χρονη και εξετάζονται. Θα χρειαστεί ωστόσο να γίνουν και νέες επικοινωνίες με το θύμα για να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

Ντούμας: Το ίδιο το θύμα διατηρεί το μυστικό

Εάν η ίδια η 34χρονη θέλει πραγματικά να βοηθήσει την υπόθεση, οι καταθέσεις της είναι αρκετές για να οδηγήσουν στην δράστρια, εκτίμησε ο Βασίλης Ντούμας πρόεδρος ειδικών φρουρών, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Το μυστικό το διατηρεί και το έχει το ίδιο το θύμα», τόνισε και πρόσθεσε πως θεωρεί απίθανο να υπάρχει απλώς μια παρανοϊκή γυναίκα μαυροντυμένη που γυρνάει να ρίχνει βιτριόλι.

«Είναι σίγουρο για εμένα ότι συνδέεται ή με το συγγενικό ή με το φιλικό της περιβάλλον με πρόσωπα όμως σίγουρα που η ίδια γνωρίζει υποψιάζεται και ελπίζω να έχει καταθέσει στην αστυνομία ώστε να φτάσουμε σύντομα σε ένα σίγουρο αποτέλεσμα», είπε ο κ. Ντούμας.

Πηγή: skai.gr