Καρδιακή προσβολή υπέστη ο κιθαρίστας των Queen, Brian May

Καρδιακή προσβολή υπέστη ο κιθαρίστας των Queen, Brian May

Ο Μπράιαν Χάρολντ Μέι, ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος Queen, αποκάλυψε ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω καρδιακής προσβολής, καθώς είχε πόνους στο στήθος για 40 λεπτά.

Μιλώντας στη κάμερα, ο γνωστός κιθαρίστας των Queen είπε: «Νιώθω σαν να μη συνέβη ποτέ. Η εγχείρηση πέτυχε. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου». Στη συνέχεια, ο Μπράιαν Μέι υπογράμμισε ότι μετά την εγχείρηση νιώθει ότι έχει «μια καρδιά που είναι πολύ δυνατή» και «θα είναι καλά για αρκετό καιρό ακόμα».

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, ο κιθαρίστας του διάσημου συγκροτήματος είπε ότι στην αρχή είχε βρεθεί στο νοσοκομείο για ένα ατύχημα ενώ ασχολείτο με την κηπουρική στο σπίτι του, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν κάτι πιο σοβαρό.

Ο 72χρονος είχε μια ρήξη στον γλουτιαίο μυ και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τρεις μπλοκαρισμένες αρτηρίες. «Χμ… Ξεκάθαρη καρδιακή προσβολή ε; Πάντα ανησυχούσα λίγο για τον αυτόν τον τίτλο του άλμπουμ. Αναρωτιόμουν μήπως στεναχωρήσει ανθρώπους που είχαν πραγματικά πάθει καρδιακή προσβολή. Είμαι κάπως ανακουφισμένος τώρα που ανήκω κι εγώ σε αυτούς- και δεν το βρίσκω καθόλου στενάχωρο!» έγραψε αναφερόμενος στο άλμπουμ «Sheer Heart Attack».