Το δράμα συνεχίζεται: Θετικές στον κορωνοϊό η σύζυγος και η πεθερά του 35χρονου στη Θεσσαλονίκη

Το δράμα συνεχίζεται: Θετικές στον κορωνοϊό η σύζυγος και η πεθερά του 35χρονου στη Θεσσαλονίκη

Θετικές στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν η σύζυγος και η πεθερά του 35χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τον ιό πριν από λίγες μέρες στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, oι δύο γυναίκες εξετάστηκαν σήμερα (24/04) στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και αποδείχθηκαν ότι ήταν θετικές στον ιό.

Από τους αρμόδιους φορείς ξεκινά επιχείρηση ιχνηλάτησης και σε άλλα άτομα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του 35χρονου, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν κι άλλα θετικά κρούσματα.

Η σύζυγός του συγκλονίζει με τα λόγια της για τον χαμό του συζύγου της: «Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πώς έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Οι γονείς του ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες και συνέχεια τους έλεγε να προσέχουν και να μένουν στο σπίτι. Αλλά η κατάληξη ήταν να αρρωστήσει εκείνος και να χάσει τη ζωή του» λέει στο protothema.gr

«Δεν κάπνιζε, ποτό δεν έβαλε στο στόμα του, τίποτα βρε παιδί μου, τίποτα! Δεν είχε αρρωστήσει το παιδί. Δεν είχε ποτέ πάει στο νοσοκομείο. Τι να πω. Τι να κάνεις; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί. Ένα παιδάκι 18 μηνών έχουνε και έμεινε ορφανό» είπε ο παππούς του 35χρονου στον ΑΝΤ1.