Το ροκ δεν πέθανε. Απλά πάλιωσε.

Το ροκ δεν πέθανε. Απλά πάλιωσε.

Χαλάρωσε Δάσκαλε.!!!!!!!! Το ροκ δεν πέθανε. Απλά πάλιωσε. Και είναι φυσιολογικό να μην συγκινεί όπως όταν πρωτοεμφανίστηκε. Ο άνθρωπος από την φύση του, συνηθίζει και βαριέται.

Όπως είπε και ο Γκαίτε «Το ουράνιο τόξο που διαρκεί πάνω από 15 λεπτά, δεν το προσέχει πια κανείς.». Το γεγονός ότι υπάρχουν χιλιάδες ροκ συγκροτήματα παγκοσμίως και ότι γίνονται χιλιάδες ροκ συναυλίες σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Καπιταλισμός έτσι λειτουργεί. Είτε μας αρέσει είτε όχι.Δεν επιδοτούνται τα συγκροτήματα από κάποιους αλλά απευθύνονται σε ένα κοινό υπαρκτό που προφανώς είναι αρκετό για να συντηρήσει το σύστημα.

Εξ άλλου πολλοί από τους σύγχρονους πετυχημένους μουσικούς έχουν ροκ ήχο στα τραγούδια τους(Lady Gaga). Ας μην υπερβάλλουμε λοιπόν και ας μην τσακωνόμαστε διαρκώς για κάτι που δεν έχει νόημα.Και επειδή όπως είπε ο Χεντριξ «Η μουσική είναι ένας ακίνδυνος τρόπος για να φτιάχνεσαι», ας φτιαχνόμαστε λοιπόν με όποια μουσική μας φτιάχνει , χωρίς ετικέτες και περιορισμούς. Και τελειώνω με Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι «Μου φαίνεται πως το δεύτερο μισό της ζωής ενός ανθρώπου δεν αποτελείται από τίποτε άλλο παρά από τις συνήθειες που μάζεψε στο πρώτο μισό».

Art Rock Heaven