Τι γλυκούλης: Βρετανία: Ο σούπερ παππούς τραγουδάει το You'll Never Walk Alone για να βοηθήσει το NHS

Τι γλυκούλης: Βρετανία: Ο σούπερ παππούς τραγουδάει το You'll Never Walk Alone για να βοηθήσει το NHS

Ο Τόνι Μουρ, 99χρονος βετεράνος πολέμου, είναι αναμφίβολα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά πρόσωπα στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα.

Και πως να μην είναι θα αναρωτηθεί κανείς, από τη στιγμή που η σκέψη του να κάνει γύρους στην αυλή του σπιτιού του με τη βοήθεια ενός "Πι" είχε ως αποτέλεσμα η σελίδα που άνοιξε για την ενίσχυση του NHS εν μέσω κορονοϊού να κατακλυστεί από δωρεές.

Πράξεις και χειρονομίες αγάπης και αλληλεγγύης από όλο τον κόσμο βρήκαν έκφραση και ταυτότητα μέσα από έναν γενναίο άνδρα κα έτσι αντί για 1.000 λίρες που είχε βάλει ως στόχο να μαζέψει, να έχει φτάσει τώρα να ξεπεράσει τις 22.000.000 λίρες!

Τη βόλτα του στον κήπο την ολοκλήρωσε την Μεγάλη Πέμπτη, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως σταμάτησε τις προσπάθειες να βοηθήσει τους συμπολίτες του.

Βρετανία: Ο σούπερ παππούς τραγουδάει το You'll Never Walk Alone για να βοηθήσει το NHS
Ίσα-ίσα είναι εξίσου εντυπωσιακός και στο επόμενο εγχείρημά του, με τον Τόνι Μουρ να ενώνει τη φωνή του με αυτή του ηθοποιού/τραγουδιστή Μάικλ Μπαλ και να τραγουδούν μαζί το θρυλικό You'll Never Walk Alone.

Πέρα από τη συνεργασία τους ως ντουέτο, οι δυο τους παίρνουν μέρος στην ηχογράφηση του τραγουδιού έχοντας για συνοδεία αρκετά μέλη του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Μεγάλη Βρετανία, με τον Μάικλ Μπολ να εκφράζει την πίστη πως θα συγκεντρωθούν και άλλα χρήματα αλλά και την ελπίδα πως το single θα είναι το Νο 1 στη χώρα μέχρι τις 30 Απριλίου.

Ημερομηνία που ο θρυλικός Τόνι Μουρ θα συμπληρώσει έναν ακριβώς αιώνα από τη γέννησή του.

Πηγή:News247