Έκλεισαν τα καφέ και οι Αθηναίοι πήγαν παραλία

Έκλεισαν τα καφέ και οι Αθηναίοι πήγαν παραλία

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, όμως οι παραλίες των Αθηνών φιλοξενούν πολύ κόσμο, παρά τα πολύ αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό.

giabanaki2

Όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από τη Βάρκιζα, υπάρχουν άτομα που αγνοώντας τα μέτρα της κυβέρνησης συνωστίζονται σε πολύ μικρή απόσταση συμμετέχοντας σε αθλητικό event.

Υπάρχουν επίσης πολλά παιδιά ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που δοκιμάζουν και μία βουτιά.

Παραλίες όπως αυτή του Αστέρα Βουλιαγμένης, της Ακτής Βουλιαγμένης, αλλά και η Λίμνη της Βουλιαγμένης υποδέχθηκαν από το πρωί εκατοντάδες κόσμου.

Πηγή: 247news

Κλείνουν οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα , μετά το φαινόμενο που παρατηρήθηκε το μεσημέρι με νέους και οικογένειες με παιδιά να κάνουν βόλτα στις παραλίες, να πίνουν καφέ και να κάνουν μπάνιο, αγνοώντας τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

"Μόλις έδωσα εντολή να κλείσουν αύριο όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα. Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων" έγραψε ο πρωθυπουργός στο twitter.