Γλυφάδα - Οδηγός της Corvette: "Ήμουν σοκαρισμένος και γι' αυτό έφυγα"

Γλυφάδα - Οδηγός της Corvette: "Ήμουν σοκαρισμένος και γι' αυτό έφυγα"

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο». Αυτά υποστήριξε, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς "Corvette", ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσυκλετιστή.

Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που κατέθετε έως αργά το βράδυ, εμφανίστηκε στις 18.45 το απόγευμα του Σαββάτου στο Α' Τμήμα Τροχαίας Νοτιαοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη "Corvette" τα ξημερώματα της Τετάρτης και σκότωσε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα.

Σημειώνεται, ότι για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα την στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το όχημά του και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.

Με στοιχείο το αυτοκίνητο που είχε αφήσει πίσω του και βιντεοληπτικά υλικά οι άντρες της Τροχαίας προσπαθούσαν από εκείνη την στιγμή και μετά να τον εντοπίσουν με τον ίδιο να παραμένει άφαντος μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού είχε μιλήσει την Παρασκευή (21/2) στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1 για το περιστατικό, ενώ παράλληλα είχε κάνει έκκληση σε όποιον είδε κάτι να δώσει στοιχεία, προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος του γιου του. "Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω. Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε... Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ" ανέφερε χαρακτηριστικά ο άτυχος πατέρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ