Τι θα τα κάνουμε τόσα λεφτά;

Τι θα τα κάνουμε τόσα λεφτά;

Διαβάζοντας κανείς τον Ελληνικό τύπο θα πιστέψει ότι ζει σε μία παραδεισένια χώρα στην οποία το χρήμα μοιράζεται αφειδώς στους πολίτες της οι οποίοι δεν θα ξέρουν τι να το κάνουν. Επιδόματα, αναδρομικά, επιστροφές, τέλος στην κρίση.

Αυτοί που τα γράφουν βέβαια εισπράττουν εκατομμύρια από τις ελεγχόμενες από το κράτος επιχειρήσεις, άσε τις άγνωστες και γνωστές επιχορηγήσεις.

Από την άλλη, εμείς μόνο που δεν βγήκαμε στον δρόμο να ζητήσουμε, έστω 1 ευρώ από αυτούς που μας ακολουθούν και καταλαβαίνουμε ότι πολλοί δυσκολεύονται οικονομικά.

Όλοι λίγο πολύ ξέρουν ποιοι εισπράττουν τις επιδοτήσεις, για κάποιο λόγο όμως δεν μιλούν, γι' αυτό όλοι ζουν καλά κι εμείς χειρότερα, όποιος νομίζει ότι θα σηκώσει κεφάλι η χώρα με τα επιδόματα κάνει λάθος.

Ποιος από τους απλούς μισθωτούς εργαζόμενους έχει την δυνατότητα να πάρει επίδομα, ελάχιστοι, όλο και κάτι θα υπάρχει που θα του το στερεί, αυτοί που τα παίρνουν είναι αυτοί που θα τα παίρνουν και στα επόμενα 30 χρόνια γιατί έχουν επιλέξει να ζουν από αυτά και η κάθε κυβέρνηση αδυνατεί να κάνει ελέγχους, απλώς το παίζει γενναιόδωρη.

Πάντως δεν μυρίζει καθόλου εκλογές.

Κώστας Ζουγρής.

Γίνετε φίλοι στην ομάδα μας