Tyra Banks για το φιάσκο στο GNTM: "Ακούω πολλά. Τι συνέβη στην Ελλάδα;"

Tyra Banks για το φιάσκο στο GNTM: "Ακούω πολλά. Τι συνέβη στην Ελλάδα;"

Σχεδόν όλη η Ελλάδα παρακολούθησε την Πέμπτη το βράδυ τον τελικό του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας, του GNTM.

Το πολυσυζητημένο GNTM 2 έπειτα από τρεις μήνες, έφτασε στο τέλος του με μία μεγάλη ανατροπή. Για πρώτη φορά αναδείχθηκαν δύο νικήτριες και όχι μία. Η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου κέρδισαν τον τίτλο των νικητών του ριάλιτι μόδας. Αυτό συνέβη γιατί η ψήφος του κοινού ακυρώθηκε, αφού το σύστημα λόγω της μεγάλης συμμετοχής κατέρρευσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κατάρρευση του συστήματος προκάλεσε μεγάλο σάλο και τα social media "πήραν φωτιά". Πολλοί έκαναν λόγο για στημένα αποτελέσματα, ενώ άλλοι διαφωνούσαν με την ανάδειξη δύο νικητριών.

Το θέμα πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις μάλιστα, που όπως φαίνεται έφτασε μέχρι και τα αυτιά της Tyra Banks, μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που πέρασαν από τον χώρο του μόντελινγκ, αλλά και παρουσιάστρια του Αμερικανικού Next Top Model.

Η Τάιρα Μπανκς έγραψε το εξής στο Twitter: "Ακούω πολλά για το Greece’s Next Top Model. Μπορεί κάποιος να μου πει (φανς ή από την παραγωγή) τι έχει συμβεί; Δεν ελέγχω όλες τις διεθνείς παραγωγές του Top Model, όμως με ενδιαφέρει;".

Πηγή:247news