Νίκησαν ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ πήγε να τα καταφέρει, αλλά τελικά έχασε πάλι

Δυσκολεύτηκαν αλλά τα κατάφεραν και οι τρεις

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά του φαβορί, αλλά πήρε δύσκολα τη νίκη μέσα στη Λάρισα, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 7ο λεπτό ο Ματιέ Βαλμπουενά με πέναλτι.

Η ομάδα του Πειραιά είχε τον έλεγχο του αγώνα, έχασε ευκαιρίες για να φθάσει στο γκολ, ενώ δύο τέρματα, σε προσπάθειες του Ελ Αραμπί, ακυρώθηκαν (ορθά) μετά από έλεγχο των φάσεων από το VAR.
Η ΑΕΛ προσπάθησε με αντεπιθέσεις ν' απειλήσει την εστία του Σα και είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο 45ο λεπτό. Τότε ο Ντάουντα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί την... ασίστ του Μπουχαλάκη και αστόχησε εξ' επαφής με τον Σα εξουδετερωμένο ουσιαστικά, σουτάροντας άουτ!

Σε ένα χορταστικό ματς από πλευρά θεάματος η ΑΕΚ νίκησε στις καθυστερήσεις με 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα που ολοκλήρωσε την δεύτερη αγωνιστική της super league 1.

Με δυσκολία ο ΠΑΟΚ έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση του Πανιωνίου στην Τούμπα με 2-1, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο και με προβλήματα ομοιογένειας. Στο 14′ ο Τσούμπα Ακπομ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ με γωνιακό δυνατό σουτ από ασίστ του Μίσιτς.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι υποτονικός και με λάθη, οπότε σε ένα από αυτά ο Τσιλούλης, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με ωραίο σουτ πέτυχε την ισοφάριση, στην πρώτη τελική της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ πίεσε και στο 74′ ο Σφιντέρσκι με ανάποδο σουτ λύτρωσε τον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας το 2-1 μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ και αφού το VAR συναίνεσε, μετά από τρίλεπτο σχολαστικό επανέλεγχο.