Ο ΟΦΗ διέσυρε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 3-1

Ο ΟΦΗ διέσυρε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 3-1

Ο ΟΦΗ πέρασε σαν λαίλαπα από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 3-1 ενός «αγνώριστου» Παναθηναϊκού που αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φίλους του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Οι «πράσινοι» έκαναν, ίσως, τη χειρότερη εμφάνισή τους επί ημερών Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία τους, αυτό όμως δεν μειώνει την επιτυχία της ομάδας του Ηρακλείου, που ήταν εξαιρετική.

Οι Κρήτες «προειδοποίησαν» στο 7ο λεπτό, όταν ο Ναμπί με «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Διούδη, που είχε βάλει το χέρι του και της άλλαξε πορεία. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μάνος, ο οποίος με δύο γκολ, στο 33ο και 49ο λεπτό, έδωσε σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Γιώργου Σίμου, ενώ στο ενδιάμεσο (43΄) είχε ακυρωθεί γκολ του Γιαννούλη, ως επιθετικό φάουλ. Στο 58΄ ο Τσιλιανίδης έγραψε το 0-3 ύστερα από λάθος των Μπουζούκη - Νούνες, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84΄ ο Μακέντα με πέναλτι, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μαρινάκη στον Περέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εντυπωσιακή για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, η Ξάνθη διπλασίασε τις νίκες της στην εφετινή Λίγκα επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Οι Ακρίτες, που είχαν «σοκάρει» την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έφτασαν σε δεύτερο «διπλό» σε ισάριθμες αγωνιστικές, καθώς έβγαλαν αμέσως αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκαν. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός έχασε για δεύτερη συνεχή φορά, καθώς προηγήθηκε η ήττα στην Τούμπα.

Το σκορ στο Αγρίνιο άνοιξε από τα 11 βήματα ο Μπαΐροβιτς στο 70ό λεπτό, σε παράβαση που καταλογίστηκε όταν ο Ντίρεστραμ μάρκαρε τον Ντάλσιο στην περιοχή.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντουρίτσκοβιτς βρήκε τον Εντουάρντο κι εκείνος ισοφάρισε με συρτό αριστερό σουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή στο 77΄, όταν σε ακόμη μία ωραία αντεπίθεσή τους ο Τερκί σέντραρε από δεξιά και ο επερχόμενος Στάρτζεον πρόλαβε τον Σανιά κι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα με το σώμα.

Πηγή: Ναυτεμπορική