Οι διάσημοι με τους περισσότερους ψεύτικους φόλουερς στο Instagram

Οι διάσημοι με τους περισσότερους ψεύτικους φόλουερς στο Instagram

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς του Instagram με περισσότερους από 145 εκατομμύρια ακόλουθους - από τους οποίους 40% δεν υπάρχει.

Η είδηση αποκαλύφθηκε μετά από έλεγχο της Σχολής Μουσικών Σπουδών στο Λονδίνο -The Institute of Contemporary Music Performance (ICMP) των λογαριασμών στα social media 99 προσωπικοτήτων από τους χώρους της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού με τη βοήθεια του λογισμικού μέτρησης IG Audit, online εργαλείου που που φιλτράρει τους ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το IG Audit, όμως, περίπου 60 εκατομμύρια ακόλουθοι της σταρ των τηλεοπτικών reality, Κιμ Καρντάσιαν είναι ψεύτικοι.

Τα πρωτεία όσον αφορά ψεύτικους ακόλουθους στο IG κατέχει ωστόσο η Έλεν Ντε Τζενέρις. Το 49% από τους 75,6 εκατομμύρια ακόλουθους της στο Instagram είναι ψεύτικοι.

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνουν οι superstar της k-pop BTS με το 47% των 19,4 εκ. ακόλουθων τους στο Instagram να είναι ψεύτικοι και ακολουθεί η αδερφή Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν με 46% από τους 80,7 εκατομμύρια ακόλουθούς της να εμφανίζονται ψεύτικοι.

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι στην 13η θέση στη λίστα με τους εκπροσώπους της show biz που έχουν ψεύτικους ακόλουθους στο IG.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ