Τόπιασε το νόημα: Sin Boy: Θέλω να κάνω τη γλώσσα μου παγκόσμια, να διδάσκεται στα σχολεία

Τόπιασε το νόημα: Sin Boy: Θέλω να κάνω τη γλώσσα μου παγκόσμια, να διδάσκεται στα σχολεία

Αφού έχουμε πια τερματίσει την ελληνική γλώσσα και την έχουμε στήσει στο απόσπασμα άπειρες φορές, είναι καιρός να πάμε παρακάτω. Να μεταφερθούμε στο επόμενο στάδιο της εξελικτικής διαδικασίας. Αυτό, κατά πως φαίνεται, θα έχει ως βασική γλώσσα τα ελληνικά του Sin Boy. Ή εν πάση περιπτώσει αυτή τη γλώσσα που μιλάει ο Sin Boy στο Mama και γενικά στην καθημερινότητα.

Τα σχεδόν 40 εκατομμύρια views στο Youtube και το χρήμα που έχει βγάλει αυτός και οι άλλοι 3 που τραγουδάνε στο Mama, είναι λογικό να χτύπησαν φλέβα στον εγκέφαλο και να προκάλεσαν κάποια παρενέργεια που να οδήγησε σε αυτό που ακούσαμε σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι Not στο Open.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι στόχους έχει μετά από μια τόσο μεγάλη επιτυχία, ο Sin Boy έθεσε τον πήχη ψηλά. Ή, για να κάνουμε quote τη Μέγκι Ντρίο, έθεσε την πήχη ψηλά. Άλλωστε, τα ελληνικά του Sin Boy δεν απέχουν απ΄αυτά της Μέγκι. Ο γνωστός ράπερ προσβλέπει σε μια παγκόσμια γλώσσα που θα διδάσκεται στα σχολεία και θα είναι η δική του. Αυτό το μουρμουρητό που ακούμε στο Mama θέλει να το κάνει καθομιλουμένη σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
«Είμαι ένας κάγκουρας. Δεν έχω καμία σχέση με fashion icon, ούτε να το πω δε μπορώ. Συνδυάζω ακριβά ρούχα με κάποια από τη λαϊκή, έχω σετ που το κάτω είναι από τη λαϊκή και το πάνω κάνει ένα χιλιάρικο. Είμαι απλά κάγκουρας, κάνω ό,τι θα έκανε κάθε κάγκουρας. Δηλαδή αν αύριο ένας κάγκουρας κάνει καριέρα, θα κάνει ό,τι κάνω εγώ.

Βεβαίως περίμενα την επιτυχία που έκανε το Mama και περιμένω να κάνω και πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτή σύντομα. Ο επόμενος στόχος είναι να γίνω νούμερο ένα παγκόσμια και όχι μόνο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θέλω να κάνω την ελληνική γλώσσα να τη χορεύουν και να την τραγουδούν παγκοσμίως, όπως κάνει ο J. Balvin ή άλλοι ισπανόφωνοι καλλιτέχνες. Θέλω να κάνω τη γλώσσα του Sin Boy παγκόσμια γλώσσα. Αν γίνεται να την μαθαίνουν και στα σχολεία, θα με βόλευε. Για να με καταλαβαίνουν πιο εύκολα».

Εμείς θα πούμε ότι καλό είναι να μην ανοίγει πολλά μέτωπα. Ήδη η ελληνική γλώσσα, η μουσική και η μόδα έχουν συμπράξει για να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα της κακοποίησης που υφίστανται από «καλλιτέχνες» σαν εκείνον και τους ομοϊδεάτες του στο Mama.

Πηγή: Popup.gr