Στον Παρθενώνα ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η γυναίκα του

Στον Παρθενώνα ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η γυναίκα του

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η Πρισίλα Τσαν γιορτάζουν 7 χρόνια γάμου με ταξίδια στην Ευρώπη και η Αθήνα είναι ένας από τους προορισμούς τους.

Οι πιο απλοί άνθρωποι συνηθίζουν να γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους με ένα δείπνο ή με ένα καλό δώρο όπως κόσμημα ή κάποιο ταξίδι. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αν και ζει ως απλός άνθρωπος, έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει δώρο στη γυναίκα του τον γύρο της Ευρώπης για την επέτειο του γάμου τους.

Για την ακρίβεια ο ιδρυτής του Facebook βρήκε την ευκαιρία να συνδυάσει δύο σημαντικές μέρες για να τιμήσει τη γυναίκα του και να της προσφέρει ένα όμορφο ταξίδι. Την Κυριακή που ήταν η γιορτή της μητέρας, είδαμε το ζεύγος να αναρτά φωτογραφία από το Λούβρο στο Παρίσι.

Μετά τη Γαλλία και το Παρίσι, σειρά πήραν η Ελλάδα και η Αθήνα. Αντλώντας πληροφορία από τη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μαθαίνουμε ότι σήμερα έχει επέτειο 7 χρόνων. Μαζί με τη γυναίκα του Πρισίλα Τσαν παντρεύτηκαν σαν σήμερα το 2012. Οι δυο τους επισκέφτηκαν την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα και ο Μαρκ έγραψε σχόλιο «γιορτάζουμε 7 χρόνια γάμου στο ναό της θεάς της σοφίας».

Δεν είναι γνωστό πόσο θα κάτσουν στην Αθήνα κι αν θα επισκεφθούν και κάποιο ελληνικό νησί. Θα μαθαίνουμε σίγουρα τα νέα από το Instagram. Το πιο πιθανό βέβαια είναι ο Μαρκ και η Πρισίλα να πάνε και σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή μητρόπολη.

via:eleftherostypos.gr