Αναβολή στην πώληση εισιτηρίων για το φεστιβάλ από τα 50 χρόνια του Woodstock, φόβοι για ματαίωση

Αναβολή στην πώληση εισιτηρίων για το φεστιβάλ από τα 50 χρόνια του Woodstock, φόβοι για ματαίωση

Η μετενσάρκωση του Woodstock το 2019 έχασε ήδη ένα headliner

Τα εισιτήρια για το φεστιβάλ αρχικά είχαν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα 22 Απριλίου για να συμπέσουν με την Ημέρα της Γης. Ωστόσο, σύμφωνα με το Billboard, τα σχέδια έχουν πλέον ματαιωθεί για άγνωστους λόγους.

Οι πράκτορες κρατήσεων θέσεων ενημερώθηκαν για την καθυστέρηση την Παρασκευή. "Επί του παρόντος, υπάρχει αναβολή στην ημερομηνία πώλησης για τα εισιτήρια του Woodstock 50", γράφει η διευθύντρια του Woodstock, Amanda Phelan σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα. "Περιμένουμε επίσημη δήλωση Τύπου από το Woodstock 50 σχετικά με το τι συμβαίνει, την τιμολόγηση των εισιτηρίων και τις γενικές πληροφορίες για τα φεστιβάλ. Θα ανακοινώσουμε αυτές τις πληροφορίες αμέσως μόλις τις λάβουμε. "

Η είδηση της αναβολής μεταβιβάστηκε σαν ανακοίνωση από έναν ενδιαφερόμενο πράκτορα κρατήσεων, ο οποίος είπε: «Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται, αλλά υπάρχει σαφώς πρόβλημα». Ο πράκτορας σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να υπάρξει πρόβλημα με τους επενδυτές ή μια επιπλοκή με τους λόγους δημιουργίας του φεστιβάλ .

Μέχρι να ακούσουμε κάτι διαφορετικό, το Woodstock προγραμματίζεται να λάβει χώρα στις 16-18 Αυγούστου στο Watkins Glen της Νέας Υόρκης. Αν και οι Black Keys έχουν αποσυρθεί, η σύνθεση εξακολουθεί να υπόσχεται JAY-Z, Miley Cyrus, Chance the Rapper και Imagine Dragons παράλληλα με βετεράνους καλλιτέχνες όπως Robert Plant, Santana, David Crosby, John Fogerty και Grateful Dead

woodstock 2019 lineup