Έχουμε γίνει Αμερική...

Έχουμε γίνει Αμερική...

Με το Χιπ χοπ να κυριαρχεί στις μουσικές πλατφόρμες που έχουν πρόσβαση οι Έλληνες, το επερχόμενο Halloween που ήδη το γιορτάζουν καταστήματα στην Αθήνα, την Black Friday που την περιμένουν τα καταστήματα για να ανεβάσουν τους τζίρους τους και όλες τις Αμερικάνικες γιορτές.

Τελευταίο κόλλημα από την Αμερική η ονομασία των διάφορων καιρικών αλλαγών με ονόματα όπως δίνουν οι Ασιάτες και βασικά οι Αμερικανοί, τουλάχιστον εδώ δίνουμε Ελληνικές ονομασίες, τώρα περιμένουμε τον Ορέστη.

Και όλα αυτά με μία κυβέρνηση που τα περισσότερα από τα μέλη της δεν πρέπει να συμπαθούν ιδιαίτερα την Αμερική σαν χώρα, αλλά σε όλους αρέσει ο Αμερικάνικος τρόπος ζωής που βλέπουν στις ταινίες, όμως κανείς δεν θα ήθελε να ζήσει όπως το μεγαλύτερο κομμάτι του Αμερικάνικου πληθυσμού, αυτό το άφησαν για τον απλό κοσμάκη.

Τώρα ο πρωθυπουργός μας και μερικοί από τους υπουργούς του έχουν κάνει την διαδρομή, Αθήνα-Νέα Υόρκη κάτι αντίστοιχο της Κυψέλη Παγκράτι.

Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι πολιτικοί μας στέλνουν κι αυτοί τα παιδιά τους στο εξωτερικό, όχι όμως για να δουλέψουν, αλλά για να σπουδάσουν και να έλθουν να μας κυβερνήσουν, οι σημερινοί πολιτικοί, σε όλα τα κόμματα είναι κάτι αντίστοιχο με τους πρίγκιπες και πρέπει να συντηρήσουν το Βασίλειο τους.

Γι' αυτό δεν θέλουν να συνεργασθούν τα κόμματα, αν το κάνουν μοιραία θα μειωθούν οι δουλειές, ενώ τώρα όλα πάνε ρολόι, όσο για την χώρα, πάντα θα φταίνε οι προηγούμενοι, η σκυταλοδρομία να τρέχει και τα άλλα....

Κώστας Ζουγρής