Λιμάνι.... έγινε το Μαρούσι με την βροχή

Τραγική είναι η κατάσταση στο Μαρούσι από την κακοκαιρία, αφού με την ισχυρή μπόρα που έπληξε τα βόρεια προάστια, πλημμύρισαν δρόμοι, «πνίγηκαν» αυτοκίνητα σε πάρκινγκ και ρέματα κάλυψαν τους δρόμους!

a8hna-neropo_3

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος δήλωσε πως θα είναι «θαύμα εάν δεν θρηνήσουμε νεκρό» και απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους!

Μια ολόκληρη γειτονιά από πίσω έχει πνιγεί από την βροχή που έπεσε νωρίτερα. Κόσμος έχει βγει στους δρόμους και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Οι περιοχές που έβρεξε καταρρακτωδώς είναι Μαρούσι, Εκάλη, Κηφισιά, Διόνυσος αλλά και στην Κερατέα.

Μέχρι στιγμής η πυροσβεστική έχει δεχθεί 140 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από σπίτια και αυτοκίνητα κυρίως σε Κηφισιά, Μαρούσι και Πεντέλη. Σοβαρότατες υλικές ζημιές σε σπίτια στο Μαρούσι, κλειστή η είσοδος της Αττικής οδού από την λεωφόρο Κηφισίας.

Ενδεικτικό της ισχυρότατης νεροποντής είναι πως μέσα λίγα λεπτά τα ΙΧ που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ στη διασταύρωση Κηφισίας και Σώρου βούλιαξαν.