Πέθανε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, που είχε πέσει θύμα ληστείας στη Κηφισιά

Πέθανε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, που είχε πέσει θύμα ληστείας στη Κηφισιά

Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης σήμερα Παρασκευή, τον οποίο τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου δύο κουκουλοφόροι ληστές είχαν πυροβολήσει μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου «Γεννηματάς» όπου και κατέληξε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Απριλίου. Επί 18 ημέρες, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης έδινε αγώνα να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά λύγισε. Πριν από λίγες ημέρες είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Ίσως ο θάνατος του να γίνει αιτία στο να ενταθούν οι αστυνομικές περιπολίες στην περιοχή, πράγμα το οποίο έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται.

Διαβάστε το ιατρικό ανακοινωθέν:

423897576097878

Και την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία εκφράζουν την οδύνη τους για το θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα και δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών μέχρι οι δράστες να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη.