Ο ΠΑΟΚ ζητεί την τιμωρία των «ερυθρόλευκων»

Ο ΠΑΟΚ ζητεί την τιμωρία των «ερυθρόλευκων»

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμφισβητεί τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, στο επεισόδιο που έγινε αιτία ματαίωσης του ντέρμπι, την περασμένη Κυριακή (25/2).

Με βίντεο που ανάρτησε και τιτλοφορεί «κανένας τραυματισμός», τραβηγμένο από τη Θύρα 1, η διοίκηση της μακεδονικής ομάδας ισχυρίζεται ότι το ρολό της ταμειακής μηχανής χτύπησε τον Ισπανό τεχνικό στο μπουφάν και όχι στο πρόσωπο, ενώ είχε ήδη ανοίξει.

Ο ΠΑΟΚ ζητεί την τιμωρία των «ερυθρόλευκων» στηρίζοντας την καταγγελία και αξίωσή του στα αποδεικτικά στοιχεία των αξιωματούχων του αγώνα, όπως του παρατηρητή της ΔΕΑΒ και της γνωμάτευσης του γιατρού του αγώνα, για τον οποίο πάντως ο Ολυμπιακός είχε καταγγείλει ότι ήταν υπάλληλος του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά της, η πειραϊκή ΠΑΕ προχώρησε και σε δεύτερη καταγγελία για όσα συνέβησαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, με βάση την έκθεση της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Σε συνέχεια της χθεσινής καταγγελίας για τα όσα διαδραματίστηκαν εντός κι εκτός γηπέδου, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε νέα καταγγελία προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ζητώντας τη δίωξη του ΠΑΟΚ βάσει της αστυνομικής έκθεσης, που κάνει λόγο για ρίψεις αντικειμένων και τραυματισμό τριών αστυνομικών.

Πηγή: Ναυτεμπορική