Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός του Glee, Mark Salling, είχε καταδικασθεί για παιδική πορνογραφία

Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός του Glee, Mark Salling, είχε καταδικασθεί για παιδική πορνογραφία

Ο Mark Salling αυτοκτόνησε μερικές εβδομάδες πριν οδηγηθεί στη φυλακή για κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Ήταν 35 ετών.

Το αστέρι του Glee είχε παραδεχθεί την ενοχή του για την κατοχή παιδικής πορνογραφίας στις 4 Οκτωβρίου 2017 καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τέσσερα έως επτά χρόνια.

Mark Salling

Ομοσπονδιακοί ερευνητές λένε ότι βρήκαν περισσότερες από 25.000 εικόνες και 600 βίντεο που απεικονίζουν παιδική πορνογραφία σε υπολογιστές και δίσκους που ανήκαν στο Salling. Το περιεχόμενο περιελάμβανε παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών που κακοποιούνται, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Ο Salling έπρεπε να καταγραφεί ως σεξουαλικός δράστης και να εισέλθει σε πρόγραμμα θεραπείας. θα έπρεπε να μην έχει λεκτική ή ηλεκτρονική επαφή με άτομα κάτω των 18 ετών. να μένει 100 μέτρα μακριά από τα σχολεία, τα πάρκα, τις δημόσιες πισίνες, τα κέντρα νεότητας, τις παιδικές χαρές και τις στοές. και να καταβάλει 50.000 δολάρια σαν αποζημίωση σε κάθε θύμα, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Ο Salling συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2015 όταν οι ερευνητές δήλωσαν ότι στο φορητό υπολογιστή, στο σκληρό δίσκο και ένα USB flash drive που κατασχέθηκαν από την κατοικία του φέρεται ότι περιείχαν χιλιάδες εικόνες και βίντεο που απεικονίζουν παιδική πορνογραφία. (Η πρώην φίλη του κάλεσε την αστυνομία, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου.)

Γεννημένος στο Ντάλας του Τέξας, έπαιζε στο Glee από το 2009-15.