Η πρώην σύζυγος του Σιλβέστερ Σταλόνε, Μπριγκίτε Νίλσεν, ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Σταλόνε να έχει επιτεθεί σεξουαλικά σε ένα 16χρονο κορίτσι σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, γιατί ήταν συνεχώς μαζί του.

 

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» δημοσίευσε ότι μία 16χρονη κατηγόρησε τον Σιλβέστερ Σταλόνε, πως κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Όλα για όλα», το 1986, την κάλεσε στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας και την ανάγκασε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του την ώρα που ο σωματοφύλακάς του τη βίαζε.

 

 

Η Νίλσεν δήλωσε, σχετικά, στο «ΤΜΖ»: «κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1986 ήμασταν νιόπαντροι, και ήμουν συνέχεια μαζί του στα γυρίσματα της ταινίας στο Λας Βέγκας. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το κορίτσι ήταν στην σουίτα μας γύρω στις 8.30 το βράδυ. Αυτό δεν συνέβη. Όλη την ημέρα τον παρακολουθούσα στα γυρίσματα, μετά πηγαίναμε για φαγητό και στη συνέχεια στο δωμάτιό μας, οι δυο μας. Κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο μαζί μας».

 

 

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι την κοπέλα γνώρισε στον Σταλόνε ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία, Ντέιβιντ Μέντενχαλ, ο οποίος δήλωσε: «συγκλονίστηκα όταν διάβασα το ρεπορτάζ, είναι εντελώς ψευδές ότι γνώρισα ένα 16χρονο κορίτσι στον Σταλόνε, δίπλα σε ένα ασανσέρ του ξενοδοχείου ή οπουδήποτε αλλού».
«Τους μόνους ανθρώπους που γνώρισα στον Σταλόνε ήταν οι συγγενείς μου, που με επισκέφτηκαν στα γυρίσματα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

 

 

Σχετικά με τη Νίλσεν και τον Σταλόνε, το «Page Six» σημειώνει ότι έχουν να μιλήσουν σχεδόν 30 χρόνια. Παρόλα αυτά, η Νίλσεν δήλωσε:«μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι αδύνατο να έγινε αυτό το περιστατικό. Είναι απίστευτο το ότι ο Σιλβέστερ και η οικογένειά του πρέπει να υποστούν κάτι, το οποίο δεν έγινε ποτέ».
Το δημοσίευμα περιλάμβανε και ένα έγγραφο, υποστηρίζοντας ότι είναι η κατάθεση της 16χρονης στην αστυνομία του Λας Βέγκας. Ωστόσο, η αστυνομία δεν έχει κάποιο αντίγραφο της έκθεσης στο αρχείο της. Σύμφωνα με την «Daily Mail», η κοπέλα δεν θέλησε να διωχθεί ποινικά ο ηθοποιός, οπότε η αστυνομία δεν κράτησε αρχείο.

 

Πηγή: Ναυτεμπορική