Η Nova «προετοιμάζεται» για πρωτάθλημα χωρίς Παναθηναϊκό!

Βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος έρχεται να βάλει επιστολή που έστειλε, την Τετάρτη 8/11, η Nova σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού της Σούπερ Λίγκας και επί της ουσίας είναι φανερό ότι παίρνει τα μέτρα της για ένα πρωτάθλημα όπου δεν θα υπάρχει η παρουσία του Παναθηναϊκού!

Στην επιστολή, που σας παρουσιάζει το gazzetta και που υπογράφεται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nova, κ. Πάνο Παπαδόπουλο με αποδέκτες της 16 ομάδες του πρωταθλήματος εκφράζεται ο προβληματισμός για την κατάσταση στο «τριφύλλι».

Η συνδρομητική τηλεόραση, που έχει την ευθύνη για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση χαρακτηρίζει το ζήτημα του Παναθηναϊκου «σημαντικό και ακανθώδες» , ενώ γίνεται λόγος για τα δημοσιεύματα του τύπου που αναφέρουν ότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει πολλά και δυσεπίλυτα οικονομικά προβληματα!

Για τον λόγο αυτό η Nova έστειλε προσχέδιο όπου αναδιαμορφώνεται η σύμβαση που υπογράφτηκε το περασμένο καλοκαίρι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός είτε την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, είτε την περίοδο 2018-19 δεν καταφέρει λόγω των προβλημάτων του να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας!

Επισημαίνει ότι αν δεν συμμετάσχει μια από τις πλέον δημοφιλείς ομάδες τότε αποδυναμώνεται και το προϊόν κι αλλάζουν οι οικονομικοί όροι.

Πηγή; Gazzetta.gr