Θλιβερό επεισόδιο στο «Γ. Καραϊσκάκης», αυτοί δεν χρειάζονται αίτηση αλλαγής φύλου, είναι άντρες...

Θλιβερό επεισόδιο στο «Γ. Καραϊσκάκης», αυτοί δεν χρειάζονται αίτηση αλλαγής φύλου, είναι άντρες...

Δεν ήταν όλα καλώς καμωμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη νύχτα της Τρίτης, αφού τη χαρά για τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής ομάδας στα πλέι οφ του Μουντιάλ 2018 επισκίασε το επεισόδιο που σημειώθηκε στις εξέδρες, στο 74ο λεπτό του αγώνα με το Γιβραλτάρ.

Δεκάδες οπαδοί πέρασαν πηδώντας τα πλεξιγκλάς από τη «Θύρα 7», μπήκαν στη διπλανή θύρα και επιτέθηκαν σε φίλαθλο που φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού, τον ξυλοκόπησαν, του έβγαλαν τη φανέλα και τον πέταξαν στο γήπεδο!

Στη συνέχεια ακολούθησαν συνθήματα εναντίον των «πρασίνων», την ώρα που ολόκληρο το υπόλοιπο γήπεδο τους αποδοκίμαζε εν χορώ. Μετά το επεισόδιο αρκετός κόσμος άρχισε να αποχωρεί από το γήπεδο.

Το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου, για τον ξυλοδαρμό φιλάθλου στο χθεσινοβραδινό αγώνα της Εθνικής ομάδας με το Γιβραλτάρ, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στο 74ο λεπτό της συνάντησης για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, όταν δεκάδες χούλιγκαν πέρασαν στη Θύρα που βρισκόταν ο φίλαθλος, πηδώντας το διαχωριστικό πλεξιγκλάς, τον ξυλοκόπησαν, του έβγαλαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού που φορούσε και τον πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών.

Πηγή: Ναυτεμπορική