Σε ελληνικά χέρια ανήκει από σήμερα μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Αγγλίας και κάτοχος δύο Κυπέλλων Πρωταθλητριών, η Νότιγχαμ Φόρεστ.
Το deal με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ολοκληρώθηκε, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος και ο γνωστός εφοπλιστής είναι πλέον ιδιοκτήτης και δεύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας, μετά τον Ολυμπιακό.

 

Πρόεδρος θα είναι ο νομικός Νίκολας Ράνταλ, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε, ενώ επιτελικά πόστα θα έχουν και οι στενοί συνεργάτες του κ. Μαρινάκη, Σωκράτης Κομινάκης και Γιάννης Βρέντζος.

 

Η Σαμάνθα Γκόρντον θα παραμείνει ως επικεφαλής των οικονομικών θεμάτων, ενώ ο Ντέιβιντ Κουκ, που κατείχε ανάλογη θέση στην Etihad Airways, θα είναι ο επικεφαλής στο εμπορικό τμήμα, την ώρα που προπονητής παραμένει ο Μαρκ Γουόρμπαρτον.

 

«Αυτό που έχουμε επιτύχει στο ελληνικό αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θέλουμε να το κάνουμε και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Φόρεστ είναι μία από τις πιο παλιές ομάδες της Αγγλίας και μία με περήφανη ιστορία στο εθνικό και ευρωπαϊκό στερέωμα. Στόχος μας είναι να φέρουμε ξανά αυτές τις ένδοξες ημέρες. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου μέχρι το… κόκαλο, αγαπάμε και ξέρουμε το παιχνίδι», ήταν η δήλωση του νέου ιδιοκτήτη.

 

«Θέλουμε να αναγεννήσουμε τις επιτυχίες της Φόρεστ και δεσμευόμαστε πως θα μείνουμε για μεγάλο διάστημα. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι μια επαγγελματική διοίκηση και πάνω από όλα τους καλύτερους δυνατούς ποδοσφαιριστές και το καλύτερο επιτελείο», συμπλήρωσε.

 

Πηγή: Ναυτεμπορική