Ισοπαλία στην Νέα Σμύρνη

Ισοπαλία στην Νέα Σμύρνη

Σημαντικότατο βαθμό στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο απέσπασε ο Παναθηναϊκός (1-1) στην πρεμιέρα των play off της Super League.

Οι «πράσινοι» έμειναν «όρθιοι» απέναντι στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν πριν και στη διάρκεια του αγώνα και πήραν ένα βαθμό, που στη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στη μάχη που θα δώσουν για την έξοδο στο Champions League.

Η απουσία του Κουλιμπαλί (αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν το ματς κι αποκλείστηκε), η αποβολή του Ζέκα στο 12΄ και οι αναγκαστικές αλλαγές των Βιγιαφάνιες (χάνει το υπόλοιπο των play off με βαρύ διάστρεμμα), Μέστο δεν εμπόδισαν την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να φύγει αήττητη από τη Νέα Σμύρνη κι αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να «κλέψει» και το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις με τη μεγάλη ευκαιρία του Σεμπαστιάν Λέτο.

Ο Παναθηναϊκός που «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 2΄ είχε χάσει μεγάλγ διπλή ευκαιρία με τους Κλωναρίδη και Βιγιαφάνιες, βρέθηκε ξαφνικά με παίκτη λιγότερο. Στο 12΄ ο Ζέκα τράβηξε το Μασούντ λίγο πριν μπει στην περιοχή κι ο Στυλιάρας απέβαλλε τον Πορτογάλο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Σα να μην έφτανε αυτό για τους «πράσινους», στο 31΄ ο Βιγιαφάνιες τραυματίστηκε κι έδωσε την θέση του στον Μαρινάκη. τα προβλήματα αυτά δεν εμπόδισαν τους φιλοξενούμενους να πάρουν το προβάδισμα με το σουτ του Μπεργκ στο 38΄, αφού προηγουμένως ο Γιαννιώτης είχε αποκρούσει την πρώτη προσπάθεια του Σουηδού στράικερ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στην επανάληψη και δεν άργησαν να ισοφαρίσουν. Από μπαλιά του Μασούντ στο 56΄, ο Μπεν με κεφαλιά-πάσα έδωσε την ευκαιρία στον Μασούρα με νέα κεφαλιά να φέρει το ματς στα ίσια.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γεσίλ έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά τους γηπεδούχους. Η μεγαλύτερη φάση στο ματς χάθηκε για τους «κυανέρυθρους» στο 79΄. Ο Σιώπης βρέθηκε προ του Βλαχοδήμου, αλλά ανατράπηκε πριν πλασάρει από τον Μολέδο, χωρίς ο Στυλιαράς να δώσει το πέναλτι.
Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής δεν είδε το χτύπημα εκτός φάσης του Γιαννιώτη πάνω στον Μπεργκ, ενώ στο 95΄ ο γκολκίπερ του Πανιωνίου είπε «όχι» στο βολέ του Λέτο.

Πηγή; Ναυτεμπορική