Παρέμβαση της Πολιτείας για τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη

 Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τις αλχημείες του προπονητή του, έχασε 1-2 δικό του αγώνα, σοβαρά επεισόδια

Τις εκθέσεις της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ ζήτησε ο Γιώργος Βασιλειάδης για τα όσα έγιναν στο γήπεδο Καραϊσκάκη μετά τον αγώνα του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού ενημερώθηκε για το τι επακολούθησε μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή Παπαπέτρου. Ο κυβερνητικός παράγοντας βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων και έχει ήδη σχηματίσει μία πρώτη άποψη για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα.

Αργότερα πληροφορήθηκε για τους τραυματισμούς των αστυνομικών, αλλά και για τα όσα γράφτηκαν στο φύλο αγώνα από το διαιτητή και τους παρατηρητές και από χθες Μεγάλη Παρασκευή ζήτησε τις εκθέσεις της Αστυνομίας και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας για τα συμβάντα.

Ο κυβερνητικός παράγοντας θέλει να μελετήσει ο ίδιος τι ακριβώς έγινε και δεν αποκλείεται να επιβάλει κυρώσεις στον Ολυμπιακό, εφόσον κρίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν υπεύθυνοι για τα επεισόδια. Έχει το δικαίωμα, άλλωστε, από το νέο αθλητικό νόμο να τιμωρήσει τους υπεύθυνους, ενώ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η δημοσιοποίηση της έκθεσης της ΔΕΑΒ.

Πηγή: Ναυτεμπορική