Ήττα των ΜΜΕ και μουσικού κατεστημένου η διαφαινόμενη νίκη του Trump

Ήττα των ΜΜΕ και μουσικού κατεστημένου η διαφαινόμενη νίκη του Trump

Δεινή ήττα για πολιτικό, οικονομικό, μηντιακό και καλλιτεχνικό κατεστημένο

Η εκλογή του Trump, όπως και η απόφαση των Βρετανών για αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή ένωση, ήταν απόφαση λαών που διαπιστώνουν ότι η ζωή τους γίνεται όλο και πιο δύσκολη, δεν πιστεύουν πια στις παραδοσιακές πολιτικές αξίες και θέλουν λύσεις που δεν τους καλύπτουν μόνο πολιτικά αλλά χειροτερεύουν την ζωή τους.

Η ενδεχόμενη εκλογή του Trump εξασθενεί λίγο και τις προσδοκίες που είχαν μερικοί από την επίσκεψη Obama, αλίμονο βέβαια αν μπορούσε να αλλάξει τόσο εύκολα η πολιτική των μεγάλων χωρών για την χώρα μας που πεισματικά εδώ και χρόνια δεν θέλει να προσαρμοσθεί στην κατάσταση που διαμόρφωσαν οι πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών και να προσπαθήσει να βρει λύσεις.

Ας περιμένουμε λοιπόν, για μας η λύση πρέπει να βρεθεί από τους πολιτικούς μας και είναι λάθος να την περιμένουμε από τους ξένους πολιτικούς, οι οποίοι όπως έχουμε γράψει δεν είναι κορόιδα.

Αν εκλεγεί ο Trump θα κερδίσουν όσοι έχουν χρήματα σήμερα αγοράζοντας δολάρια που μάλλον θα πέσουν πρόσκαιρα, μετοχές ή οτιδήποτε προσφέρει γρήγορα κέρδη. Στην Αμερική σε 2-3 μέρες όλα θα γίνουν κανονικά όποιος και να εκλεγεί, εμείς θα περιμένουμε τα τζακ ποτ του Τζόκερ και θα συνεχίσουν να κλαίνε σχεδόν σε μερικά από τα τηλεοπτικά μας κανάλια.

https://www.apotis4stis5.com/lists-f/16383-12-pio-emporika-alboum

Κώστας Ζουγρής