Ο Τσίπρας πέρυσι έλεγε για πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, ο Κασσελάκης πιο ρεαλιστής μιλάει για Πράσινη Ελλάδα

Ανάρτηση-έκκληση για συμμετοχή στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου την ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου, έκανε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Ολόκληρη η ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Ξεκινήσαμε κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα: Για πρώτη φορά τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές μας δεν τους επιλέγει ο Πρόεδρος ή “οι άνθρωποι του Προέδρου”, που εξάλλου τέτοιοι δεν υπάρχουν. Αλλά τους επιλέγετε εσείς. Γιατί η δύναμη του νέου ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς, όπως σας είχα υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή.

Συμπολίτες μας και από την επικράτεια, αλλά και από την ομογένεια, δήλωσαν συμμετοχή για να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Τώρα βρίσκονται στην κρίση σας. Την Κυριακή 14 Απριλίου καταρτίζετε εσείς με τη ψήφο σας το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς συμψηφισμούς, χωρίς κολλητιλίκια, χωρίς πολιτικές ισορροπίες.

ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.

Όσοι εγγραφήκατε για να ψηφίσετε διαδικτυακά, μπορείτε να ψηφίσετε στο isyriza.gr.

Όσοι επιθυμείτε να ψηφίσετε αυτοπροσώπως αυτή την Κυριακή, μπορείτε να βρείτε εδώ το εκλογικό τμήμα στο οποίο μπορείτε να πάτε: https://euroekloges.syriza2024.gr

Την Κυριακή 14 Απριλίου, ψηφίζετε!

Δε χρειάζεται να είστε μέλη. Ψηφίζουν και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι, τα μέλη και οι φίλοι είστε η δύναμή μας.

Δείτε σε πόσο λίγο χρονικό διάστημα μετατρέψαμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα ψηφιακό που δίνει τη δύναμη στη βάση. Φανταστείτε τι αλλαγές θα φέρουμε και στη χώρα, στη Δημοκρατίας μας. Για μια κοινωνική, πράσινη και δίκαιη Ελλάδα!».