Ρεκόρ προβολών κάνει Βρετανός TikToker που τραγουδάει το «Zari»

Η Μαρίνα Σάττι και το «Zari» που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των δημιουργών περιεχομένου στο εξωτερικού με τις αντιδράσεις τους να γίνονται viral.

Ο Βρετανός Άαρον Σίμπλεϊ , κάνει cover πολλά τραγούδια και προσπαθεί να τα τραγουδήσει σε άλλες γλώσσες και αυτή τη φορά δοκίμασε το «Zari». Εκεί που συγκέντρωνε έως και 4.000 προβολές στα βίντεό του με το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής έχει κοντά στις 487.000 προβολές μέσα σε λίγα 24ωρα. Ο τραγουδιστής, φόρεσε ένα μπλουζάκι με τη σημαία της Ελλάδας και ξεκίνησε την προσπάθειά του.

 

Ο ίδιος μετέτρεψε το κομμάτι σε μπαλάντα και έγραψε το εξής: «Η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision είναι καταπληκτική και έπρεπε να το δοκιμάσω! Μαθαίνω ελληνικά εδώ και λίγο καιρό και είναι μια τόσο όμορφη γλώσσα. Ο συνεργάτης μου είναι Έλληνας και με μύησε στη χώρα και τον πολιτισμό της και την ερωτεύτηκα.

Δεν θα πω ψέματα, η γλώσσα ήταν τόσο δύσκολο να την μάθω μέχρι στιγμής αλλά η εξάσκηση κάνει το τέλειο. Είμαι σίγουρος ότι έκανα κάποια λάθη οπότε σας παρακαλώ να είστε καλοί μαζί μου. Φυσικά σε τυπικό μου στυλ έπρεπε να μετατρέψω το Zari σε μπαλάντα».

 

Η Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει με αυτό το κομμάτι την Ελλάδα στη Eurovision δημοσίευσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram την προσπάθεια του Βρετανού, σχολιάζοντάς του «είναι τόσο όμορφο».