Μουσικό κουτί, από τις καλύτερες εκπομπές αυτή με Κ. Λειβαδά, Β. Γερμανό

Μουσικό κουτί, από τις καλύτερες εκπομπές αυτή με Κ. Λειβαδά, Β. Γερμανό

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής Μουσικό Κουτί, ξέρουν καλά την δουλειά τους. Στα πλαίσια των δυνατοτήτων που υπάρχουν σήμερα στο Ελληνικό τραγούδι, το χειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο.

 

Video Url

Δεν είναι εύκολο να κάνεις πάντα της σωστές επιλογές, η προσφορά δεν είναι πια όπως παλαιότερα, όμως συνήθως τα καταφέρνουν να κρατούν τις ισορροπίες και ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού.

Το καλό είναι ότι και οι προσκεκλημένοι δουλεύουν πολύ για να έχουμε το αποτέλεσμα που βλέπουμε, δεν είναι μια απλή συμμετοχή, πάντα έχει κάτι.

Κολλημένος στην οθόνη έμεινα χθες βράδυ με την παρουσία όλων όσων εμφανίστηκαν, εντυπωσιακός πάντα ο Βαγγέλης Γερμανός που παραμένει μία δύναμη με την ιστορία του, εξαιρετικός ο Κώστας Λειβαδάς που πιστεύω ότι αδικείται σαν ερμηνευτής, θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη, σαν συνθέτης δεν το συζητάμε, είναι από τους καλύτερους της γενιάς του και μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια.

 

Video Url

 

Κάθε φορά που παρακολουθώ Έλληνες καλλιτέχνες διαπιστώνω ότι όλο και κάτι μας συνδέει με όλους, είναι ωραίο αυτό το συναίσθημα. Πέρα του ότι οι άνδρες χθες θα πρέπει να ήταν όλοι ακροατές μας σε κάποια περίοδο, ο Κώστας Λειβαδάς γνωρίστηκε με τον Πορτοκάλογλου, ενώ ηχογραφούσε ο Δημητριάδης το Σαν Να Μην Πέρασε Μια Μέρα, στο οποίο έχει γράψει στίχους και είναι κάτι που του δώσαμε ζωή εγώ και ο Πετρίδης, δίνοντας ώθηση στην καριέρα τους.

Video Url

 

Καλή ήταν και η Μάγδα Βαρούχα, ενώ οι παρουσιαστές είναι βέβαια η ουσιαστική δύναμη της εκπομπής που είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει στην Ελληνική τηλεόραση..

Κώστας Ζουγρής

 

 
 
Video Url

 

https://www.popup.gr/