Τηλεοπτικό αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην ΕΡΤ

Τηλεοπτικό αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην ΕΡΤ

Τηλεοπτικό αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη με βασική καλεσμένη την κόρη του Ναταλία

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, κάνει πρεμιέρα με ένα αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη.

Η μοναχοκόρη του, Ναταλία Ρασούλη, μας τραγουδάει με το γνωστό της πάθος επιτυχίες του πατέρα της, ενώ μοιράζεται μαζί μας πολλές προσωπικές ιστορίες από τις οικογενειακές τους στιγμές.

Η αγαπημένη μας Γλυκερία μάς ξεσηκώνει με τις αξέχαστες επιτυχίες από τη συνεργασία τους και ο μεγάλος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος μιλάει στην εκπομπή για τη γνωριμία τους.

Στην παρέα μας βρίσκονται και οι αγαπημένοι του φίλοι και συνεργάτες, ο συνθέτης Πέτρος Βαγιόπουλος και ο Ορφέας Περίδης, ο οποίος ερμηνεύει με τον χαρακτηριστικό του τρόπο αγαπημένα τραγούδια από τις συνεργασίες τους.

Ακόμη, η Σοφία Παπάζογλου μάς «ταξιδεύει» με την υπέροχη χροιά της και ο Μάνος Πυροβολάκης, με τη λύρα και τη δυναμική ερμηνεία του, δίνει το δικό του, κρητικό, στίγμα στο αφιέρωμα.

Στη μουσική παρέα και ο Δώρος Δημοσθένους, η Αγγελική Τουμπανάκη, ο Κωνσταντίνος Στεφανής, η Μαρία Παπαλεοντίου και ο Θοδωρής Κοτονιάς.

Για τον Μανώλη Ρασούλη μιλούν στην εκπομπή ο συγγραφέας και στιχουργός Γιώργος Χρονάς, ο σκηνοθέτης-ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος, ο δημοσιογράφος Γιώργος Κοντογιάννης και ο παιδικός του φίλος από την Κρήτη, ο ζωγράφος Ρουσσέτος Παναγιωτάκης.