Ακούστε | Αγαπήστε | Στηρίξτε Κατερίνα Κυρμιζή

Ακούστε | Αγαπήστε | Στηρίξτε  Κατερίνα Κυρμιζή

Μ' αρέσει πάντα η Κατερίνα Κυρμιζή, μ' άρεσε από την πρώτη στιγμή, όπως άρεσε και στον Πετρίδη, τις κόρες μου, στους ξένους παραγωγούς στους οποίους την είχα παρουσιάσει τότε, γενικά άρεσε σε όσους την άκουγαν ή την έβλεπαν.

Μ'αρέσει και σήμερα, για τους δίσκους που κυκλοφορεί και για την μαχητικότητα που δείχνει και μου θυμίζει τον εαυτό μου που σπάνια το βάζω κάτω, παρά την εντύπωση που δίνω ότι είμαι από αυτούς που βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο.

Διαβάζω πάντα τις αναρτήσεις της, αυτή η γυναίκα ξέρει και γράφει, όχι μόνο τραγούδια, μόνο που δεν το κάνει, θα ήθελα ένα μυθιστόρημα από αυτήν ή γενικά διάφορες ιστορίες όπως αυτή ξέρει να γράφει, όπως αυτή για την περίοδο που την είχε πάρει ο πατέρας της στην Κρήτη μαζί με την αδελφή της.

Τα παιδιά βέβαια σπάνια καταλαβαίνουν τους γονείς τους, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Δείτε λοιπόν τι έγραψε πρόσφατα για το νέο της άλμπουμ η Κατερίνα.

Κώστας Ζουγρής

*Είμαι εδώ από το 1996 και σας ανοίγω την καρδιά μου με Κοντσέρτα για Κεραίες και Κάκτους
*Πηγαίνω πάντα εκεί που χτυπάει η καρδιά μου.
*Έχω ανυπόφορα ρομαντικές ιδέες για τη μουσική και την τέχνη
*Δεν είμαι αμιγώς ποπ, ροκ, έντεχνη
*Δεν έχω ταμπέλα πάνω απ' το κεφάλι μου, ούτε παρεάκι, ούτε αφεντικό, είμαι λέφτερη!

Και το Δελτίο Τύπου
H Κατερίνα Κυρμιζή παρουσιάζει άλλο ένα music video από το EP «Κάκτοι ΙΙ» που κυκλοφόρησε τέλη Ιουνίου, γεμάτο «φως και χρώμα» όπως λένε και οι στίχοι του τραγουδιού «Πότε Θα ‘ρθεις».

Με μελωδικό και στιχουργικό ένστικτο που δεν υποπίπτει πότε στην μοδάτη ελαφρότητα η Κατερίνα Κυρμιζή με το «Πότε θα ‘ρθεις», παρουσιάζει ένα από τα ωραιότερα ποπ τραγούδια της χρόνιας.

Οι reggae κιθάρες του Nikos Gregoriadis / Νίκου Γρηγοριάδη δίνουν καλοκαιρινή φρεσκάδα, τα πλήκτρα της Κυρμιζή, ανεμελιά δεκαετίας ογδόντα, το χαρακτηριστικό μπάσο του John Grigoriou / Γιάννη Γρηγορίου και τα τύμπανα του Dimitris Antoniadis / Δημήτρη Αντωνιάδη σε καλούν σε χορό, αιώνια Σειρήνα η Κατερίνα φέρνει για άλλη μια φορά λιακάδα με τα αιθέρια φωνητικά της, ο δε μηχανικός ήχου #Ηλίας_Λάκκας, δίνει το τελικό φινίρισμα στη μουσική παραγωγή της τριάδας (Γρηγοριάδη, Κυρμιζή, Λάκκα) που απέχει παρασάγγας από τον υπόλοιπό εσμό της ελληνικής παραγωγής.

Το videoclip «Πότε θα ‘ρθεις» σε σκηνοθεσία και σενάριο Κυρμιζή – Γρηγοριάδη, δείχνει ένα κορίτσι που μισεί τον έρωτα γιατί αγαπάει περισσότερο απ’ όσο αγαπιέται. Η απουσία του αγαπημένου γίνεται μια πλήρης απασχόληση. Στο ομοίωμά του η Κυρμιζή που επιμελήθηκε σκηνικά ,styling και μοντάζ, κάνει… «βουντού», προσπαθεί να το γοητεύσει, να το διασκεδάσει, το μαλώνει, αναζητεί στο πλαστικό του χεράκι ένα χάδι, μιαν ελάχιστη τρυφερότητα.
Απολαύστε την Κατερίνα Κυρμιζή στο νέο της τραγούδι «Πότε θα ‘ρθεις» :

Μέσα από το EP «Κάκτοι ΙΙ» έχουν ήδη κυκλοφορήσει άλλα δύο music video, το «Αύριο»

και το «Στη Νύχτα Ανήκεις»

Μπορείτε να βρείτε το EP «Κάκτοι ΙΙ» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες : smarturl.it/KaktoiII
και στο Bandcamp :

https://katerinakyrmizi.bandcamp.com/album/kaktoi-ii