Οι μεταμορφώσεις της Πάολας....

Οι μεταμορφώσεις της Πάολας....

Είδα χθες το βράδυ την εμφάνιση της Πάολας στην μουσική εκπομπή του ΣΚΑΪ που δυστυχώς πάει από το κακό στο χειρότερο με υπερβολική γκλαμουριά και υπερβολικό γλύψιμο από τους προσκεκλημένους σε σημείο που προκαλεί νομίζω ένα λογικό άνθρωπο.

Έχω γράψει παλαιότερα για τον Παπαδόπουλο εκφράζοντας την γνώμη μου ότι δεν έπρεπε να τον αφήσει η ΕΡΤ να φύγει. Δυστυχώς όμως η ανάγκη για θεαματικότητα και προφανώς η εξάντληση ιδεών και φαντασίας, οδηγεί σε ένα εβδομαδιαίο πανηγύρι στο οποίο δεν νομίζω να διασκεδάζουν και πολλοί.

Paola Singer

Το μόνο δυνατό του σημείο παραμένει συνήθως, ίσως μόνο η παρουσία ωραίων γυναικών.

Σε αντίθεση με αρκετούς από εσάς, εγώ δεν είμαι εναντίον του λαϊκού τραγουδιού, ακόμα και μερικών καλλιτεχνών που ίσως ξεπερνούν τα γούστα του δήθεν κουλτουριάρικου κοινού που συχνά δίνει όλο το είναι του σε γάμους και ταβέρνες ακούγοντας λαϊκό τραγούδι που αποδοκιμάζει στις καθημερινές του επαφές και συζητήσεις για την μουσική.

Όταν έβγαλε τα πρώτα άλμπουμ της η Πάολα, τα άκουγα με ευχαρίστηση σε κάθε ευκαιρία, μιλάμε για την περίοδο που ήταν νομίζω ξανθιά.

Στην συνέχεια 'την είδε ποιοτικά' και άρχισε να τραγουδά Σαββόπουλο, Θεοδωράκη και ότι μπορεί να φαντασθεί κανείς, ενισχύοντας την άποψη αυτών που χθες την έγλυφαν χωρίς ντροπή.

Η Κατερίνα Στανίση, η Πίτσα Παπαδοπούλου που είναι ίσως αυτές που την έχουν επηρεάσει, παρέμειναν στο λαϊκό τραγούδι δεν κατέφυγαν 'στην ποιότητα'.

Ναι μεταμορφώνεται η Πάολα, έχουν δίκιο όλοι αυτοί που το επισήμαναν χθες, όμως μεταμορφώνεται από την Σκύλλα στην χάρυβδη, οι σύμβουλοι της της κάνουν κακό, όπως και αυτοί που μιλάνε μαζί της σαν να είναι το νέο κελεπούρι του λαϊκού τραγουδιού, χάθηκε η λαϊκή αθωότητα.

Κώστας Ζουγρής

Σ'αυτά είναι καλύτερη, όχι κάτι το ιδιαίτερο βέβαια, σαν όλες τις Β' κατηγορία και πιο κάτω, που τραγουδούν στα πανηγύρια