Total Eclipse Of The Heart-Bonnie Tyler

Total Eclipse Of The Heart-Bonnie Tyler

Η Ουαλή τραγουδίστρια Μπόνι Τάιλερ γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου του 1951. Είναι γνωστή για τη χαρακτηριστικά δυνατή και βραχνή φωνή της...Ο θηλυκός Rod Stewart...

Το " Total Eclipse of the Heart " είναι ένα τραγούδι που ηχογραφήθηκε από την Ουαλή τραγουδίστρια Bonnie Tyler . Γράφτηκε και παρήχθη από τον Jim Steinman και κυκλοφόρησε στο πέμπτο στούντιο άλμπουμ του Tyler, Faster Than the Speed ​​of Night (1983). Κυκλοφόρησε ως single από το CBS / Columbia το 1983.

Έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του Tyler, φτάνοντας στην κορυφή του UK Singles Chart και έγινε το πέμπτο single με τις περισσότερες πωλήσεις το 1983 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το single πέρασε τέσσερις εβδομάδες στην κορυφή των τσαρτ, κρατώντας ένα άλλο τραγούδι που έγραψε ο Steinman " Making Love Out of Nothing at All " από την Air Supply από το να φτάσει στην κορυφή (ένα τραγούδι που ο Tyler θα διασκευάσει αργότερα το 1995).  και ήταν το έκτο τραγούδι της χρονιάς του Billboard για το 1983 . Ήταν υποψήφιο για το βραβείο Grammy για την καλύτερη γυναικεία ποπ φωνητική ερμηνεία .

Σε όλο τον κόσμο, το single έχει πωλήσεις άνω των 6 εκατομμυρίων αντιτύπων και πιστοποιήθηκε ως χρυσό από την Recording Industry Association of America (RIAA) για πωλήσεις άνω του 1 εκατομμυρίου αντιτύπων μετά την κυκλοφορία του, ενημερώθηκε σε πλατινένιο το 2001 όταν άλλαξε το όριο πιστοποίησης .  Το 2015, το τραγούδι ψηφίστηκε από το βρετανικό κοινό ως το τρίτο αγαπημένο νούμερο ένα της δεκαετίας του 1980 σε μια ψηφοφορία για το ITV . 

 

 

 

 

https://www.popup.gr/