You Keep Me Hangin On-Supremes (1966)

You Keep Me Hangin On-Supremes (1966)

Ήταν 1966, φθινόπωρο

Το " You Keep Me Hangin' On " γράφτηκε και συντέθηκε από τον Holland–Dozier–Holland . Ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1966 από το αμερικανικό συγκρότημα Motown the Supremes , φτάνοντας στο νούμερο ένα στο Billboard Hot 100 .

Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα Vanilla Fudge κυκλοφόρησε μια διασκευή τον Ιούνιο του επόμενου έτους, η οποία έφτασε στην 6η θέση στο Billboard Hot 100. Η Αγγλίδα τραγουδίστρια Kim Wilde διασκεύασε το "You Keep Me Hangin' On" το 1986, φτάνοντας στο νούμερο ένα στο Billboard Hot 100 στο Ιούνιος 1987.

Στα πρώτα 32 χρόνια της ροκ εποχής του Billboard Hot 100, το "You Keep Me Hangin' On" έγινε ένα από τα έξι τραγούδια που έφτασαν στο νούμερο ένα προς δύο διαφορετικές μουσικές πράξεις.

Το 1996, η έκδοση της Αμερικανίδας τραγουδίστριας της κάντρι Reba McEntire έφτασε στο νούμερο δύο στο αμερικανικό Billboard Hot Dance Club Play chart. Το BBC κατέταξε το αρχικό τραγούδι των Supremes στο νούμερο 78 στο The Top 100 Digital Motown Chart , το οποίο κατατάσσει τις κυκλοφορίες της Motown με βάση τις λήψεις και τις ροές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο όλων των εποχών. 

 

Video Url

 

Video Url

 

https://www.popup.gr/