Seven Nation Army-White Stripes (2003),

Seven Nation Army-White Stripes (2003),

Είναι το εναρκτήριο κομμάτι του τέταρτου στούντιο άλμπουμ τους, Elephant (2003). Η V2 Records κυκλοφόρησε το τραγούδι στο αμερικανικό εναλλακτικό ραδιόφωνο στις 17 Φεβρουαρίου 2003, ως το βασικό σινγκλ από το άλμπουμ. Σε όλο τον κόσμο, το σινγκλ εκδόθηκε μέσω της XL Recordings . Γράφτηκε και παρήχθη από τον Jack White , το τραγούδι αποτελείται από παραμορφωμένα φωνητικά, έναν απλό τύμπανο και ένα riff που μοιάζει με μπάσο που δημιουργείται παίζοντας μια κιθάρα μέσω ενός εφέ αλλαγής τόνου .

Το "Seven Nation Army" έχει γίνει ένας αθλητικός ύμνος, που εμφανίζεται συνήθως σε τραγούδια του κοινού στα οποία ακούγεται μια σειρά από ήχους "oh" ή το όνομα ενός αθλητή τραγουδιέται στη μελωδία του riff του τραγουδιού. Έχει επίσης χρησιμεύσει ως θεματικό τραγούδι για αθλητικές ομάδες, προσωπικότητες και εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 . Το τραγούδι έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα λόγω της χρήσης του στον αθλητισμό.

Το riff του έχει περιγραφεί ως "πανταχού παρών",  και το τραγούδι γνώρισε αυξημένη εμπορική επιτυχία, καταγράφοντας κατά διαστήματα σε πολλές χώρες και λαμβάνοντας μια χρυσή πιστοποίηση από την Ομοσπονδιακή Ένωση Μουσικής Βιομηχανίας της Γερμανίας , μια πιστοποίηση πλατινένιας από την Ομοσπονδία της Ιταλικής Μουσικής Βιομηχανίας και πολυπλατινένια πιστοποίηση από τηνΒρετανική Φωνογραφική Βιομηχανία .

Μια διαφορετική Κυριακή με τις εκλογές για νέο αρχηγό στο ΚΙΝΑΛ και προσπάθεια αναβίωσης του ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που πολλοί δεν συμπαθούν αν και ήταν ο έρωτας της ζωής τους. Δύσκολα βέβαια αναβιώνουν τέτοιοι έρωτες, ο χρόνος θα δείξει. Κώστας Ζουγρής

Τραγούδι σύνθημα για πολλούς, κυκλοφόρησε 7 Μαρτίου 2003, 18 χρόνια μετά 47 ετών η Meg White