Strangers In The Night-Frank Sinatra, η ιστορία του

Strangers In The Night-Frank Sinatra, η ιστορία του

Ζουν στο ίδιο σπίτι, αλλά είναι σαν ξένοι μεταξύ τους, δύσκολη η γλώσσα της επικοινωνίας. Εκατομμύρια οι μοναδικοί επισκέπτες μας, άπειρα τα like, αλλά τα μουσικά συνήθως τα ανοίγουν 2-3 στους 100. Παραμένουμε ξένοι.

Η μελωδία, που είναι σύνθεση του Bert Kaempfert ακούστηκε για πρώτη φορά σαν ορχηστρικό κομμάτι στην ταινία A Man Could Get Killed με τους

James Garner ... Melina Mercouri ... Sandra Dee

Τα ντούμπι ντούμπι ντου που κάνει στο τέλος ο Sinatra ενέπνευσαν τον το όνομα του Scooby Do όπως δήλωσε ο δημιουργός του.

 Ο Kaempfert το χρησιμοποίησε αρχικά με τον τίτλο " Beddy Bye " ως μέρος της ορχηστρικής μουσικής για την ταινία A Man Could Get Killed . Έγινε γνωστό το 1966 από τον Frank Sinatra , αν και αρχικά δόθηκε στη Μελίνα Μερκούρη , η οποία πίστευε ότι τα φωνητικά ενός άνδρα θα ταίριαζαν καλύτερα στη μελωδία και ως εκ τούτου αρνήθηκε να το τραγουδήσει. 

Φτάνοντας στο #1 τόσο στο Billboard Hot 100 chart όσο και στο Easy Listening chart,  ήταν το τραγούδι τίτλου για το άλμπουμ του Sinatra το 1966 Strangers in the Night , το οποίο έγινε το πιο επιτυχημένο εμπορικά άλμπουμ του. Το τραγούδι έφτασε επίσης στο Νο. 1 στο UK Singles Chart . 

Η ηχογράφηση του Sinatra του χάρισε το βραβείο Grammy για την καλύτερη ανδρική ποπ φωνητική ερμηνεία και το βραβείο Grammy για την εγγραφή της χρονιάς , καθώς και ένα βραβείο Grammy για την καλύτερη διασκευή που συνοδεύει έναν τραγουδιστή ή μουσικό για τον Ernie Freeman στα Βραβεία Grammy του 1967.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.popup.gr/