Where did our love go-Supremes (1964)

Where did our love go-Supremes (1964)

Το " Where Did Our Love Go " είναι ένα τραγούδι του 1964 που ηχογραφήθηκε από το αμερικανικό μουσικό συγκρότημα Supremes για την εταιρεία Motown .

Σε σενάριο και παραγωγή της Motown Holland–Dozier–Holland , το «Where Did Our Love Go» ήταν το πρώτο σινγκλ των Supremes που έφτασε στην πρώτη θέση 2 στο Billboard Hot 100 pop single chart στις Ηνωμένες Πολιτείες , μια θέση που κράτησε για δύο εβδομάδες, από τις 16 Αυγούστου έως τις 29 Αυγούστου 1964.  Ήταν επίσης το πρώτο από τα πέντε τραγούδια των Supremes στη σειρά που έφτασε στο νούμερο ένα (τα άλλα ήταν το " Baby Love ", " Come See About Me ", " Stop! In Name of Love " και " Back in My Arms Again "). Έφτασε επίσης στο Νο. 1 στο Cash Box R&B single chart.

Η έκδοση των Supremes κατατάσσεται στο νούμερο 472 στα 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών του Rolling Stone και στον αριθμό 475 το 2010 και επιλέχθηκε για διατήρηση στο Εθνικό Μητρώο Ηχογράφησης το 2016 λόγω της «πολιτιστικής, ιστορικής ή καλλιτεχνικής σημασίας της. " Το Billboard ονόμασε το τραγούδι νούμερο 4 στη λίστα του με τα 100 καλύτερα τραγούδια της ομάδας κοριτσιών όλων των εποχών. Το BBC κατέταξε το "Where Did Our Love Go" στο νούμερο 59 στο The Top 100 Digital Motown Chart , το οποίο κατατάσσει τις εκδόσεις Motown με βάση τις λήψεις και ροές όλων των εποχών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

https://www.popup.gr/