Is This Love-Whitesnake (1987)

Is This Love-Whitesnake (1987)

Το ακούμε ακόμα και σήμερα και 'παθαίνουμε'. 

Το " Is This Love " είναι ένα τραγούδι του βρετανοαμερικανικού ροκ συγκροτήματος Whitesnake . Κυκλοφόρησε το 1987 ως το δεύτερο σινγκλ από το ομότιτλο άλμπουμ τους .

Το σινγκλ ήταν μια επιτυχία για τους Whitesnake, φτάνοντας στο νούμερο εννέα στο UK Singles Chart , [και στο νούμερο δύο στο αμερικανικό Billboard Hot 100 single chart, όπου αποκλείστηκε από την πρώτη θέση από τη μεγάλη επιτυχία του George Michael " Faith ", καθιστώντας το τη δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία τους στις ΗΠΑ μετά το " Here I Go Again ", το οποίο ήταν στην κορυφή των charts. Το σινγκλ επανεκδόθηκε το 1994 για την προώθηση των Greatest Hits των Whitesnake . Αυτή η έκδοση έφτασε στο νούμερο 25 στο UK Singles Chart. 

Το "Is This Love" είναι βασικός πυλώνας στις ζωντανές εμφανίσεις των Whitesnake από το 1987. Ως εκ τούτου, εμφανίζεται σε πολλά από τα ζωντανά άλμπουμ τους, συμπεριλαμβανομένων των Live: In the Shadow of the Blues (2006) και Live at Donington 1990 (2011).

Ο John Sykes το έπαιξε ζωντανά το 2004 ( Bad Boy Live! ). Το 2015, το περιοδικό Classic Rock το κατέταξε στην 7η θέση στη λίστα του Top 40 με τις μεγαλύτερες power μπαλάντες . 

Video Url