Still Crazy After All These Years-Paul Simon (1975)

Still Crazy After All These Years-Paul Simon (1975)

1976, άλμπουμ της χρονιάς για τα γκράμι το Still crazy after all these years του Paul Simon

Πρόκειται για το τέταρτο σόλο στούντιο άλμπουμ του Paul Simon . Ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το 1975, το άλμπουμ παρήγαγε τέσσερις επιτυχίες στα Top 40 των ΗΠΑ: " 50 Ways to Leave Your Lover " (Νο. 1), " Gone at Last " (Νο. 23), " My Little Town " (Νο. 9, πιστώνεται στους Simon & Garfunkel ), και το ομώνυμο κομμάτι (Νο. 40). Κέρδισε δύο βραβεία Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς και την καλύτερη αντρική ποπ φωνητική ερμηνεία το 1976 .

Το "My Little Town" ένωσε ξανά τον Simon με τον πρώην συνεργάτη Art Garfunkel σε δίσκο για πρώτη φορά από το 1970, ενώ το "Gone at Last" ήταν ένα ντουέτο μεταξύ του Simon και της Phoebe Snow . Δύο κομμάτια περιλάμβαναν μέλη του Muscle Shoals Rhythm Section ως μπάντα υποστήριξης.

Το ομώνυμο κομμάτι έχει ηχογραφηθεί από τη Rosemary Clooney (στο άλμπουμ της Still on the Road του 1993 ), τον Ray Charles (στο άλμπουμ του 1993 My World ), την Karen Carpenter (στο ομότιτλο σόλο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε μετά θάνατον το 1996) και τον Willie Nelson . (στο soundtrack της ταινίας Space Cowboys του 2000 ).

STILL CRAZY AFTER ALL THESE YEARS

 

 

50 WAYS TO LEAVE YOUR LOVER

 

Video Url

 

GONE AT LAST

 

 

HAVE A GOOD TIME

 

 

https://www.popup.gr/