Tea For The Tillerman-Cat Stevens (1970)

Tea For The Tillerman-Cat Stevens (1970)

Κυκλοφόρησε 23 Νοεμβρίου 1970

Το δεύτερο άλμπουμ του Στίβενς που κυκλοφόρησε το 1970, το Tea for the Tillerman περιλαμβάνει πολλά από τα πιο γνωστά τραγούδια του όπως τα " Where Do the Children Play? ", "Hard Headed Woman", " Wild World ", "Sad Lisa", " Into White», και « Father and Son ».

Ο Στίβενς, πρώην φοιτητής τέχνης, δημιούργησε το σχέδιο έργο τέχνης που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του δίσκου.

Με το "Wild World" ως προχωρημένο σινγκλ, αυτό ήταν το άλμπουμ που έφερε στον Στίβενς παγκόσμια φήμη.  Το ίδιο το άλμπουμ μπήκε στο top 10 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον Νοέμβριο του 2008, κυκλοφόρησε μια "Deluxe Edition" που περιείχε έναν δεύτερο δίσκο με demo και ζωντανές ηχογραφήσεις. Τον Ιανουάριο του 2012, μια έκδοση υψηλής ανάλυσης 24/192 kHz ανανεώθηκε χρησιμοποιώντας ένα Ampex ATR100 και ένα ADC MSB Technology Studio και κυκλοφόρησε στο HDtracks.com . 

Πενήντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού άλμπουμ, τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Στίβενς έκανε ξανά το άλμπουμ ως Tea for the Tillerman 2 , περιλαμβάνοντας νέους στίχους και νέα όργανα, και τραγουδά μαζί με τον 22χρονο εαυτό του στο "Father and Son". Την ίδια χρονιά, το Tea for the Tillerman επανακυκλοφόρησε ως Super Deluxe Edition 50th Anniversary. Μαζί με πέντε δίσκους, η Super Deluxe Edition περιλαμβάνει επίσης ένα Blu-ray που περιέχει μουσικά βίντεο, ζωντανά βίντεο και ήχο από τις μίξεις του αρχικού άλμπουμ του 2020, καθώς και έναν δίσκο βινυλίου 12" με ζωντανές ηχογραφήσεις από τον Stevens στο ο Τροβαδούρος 

WILD WORLD

 

 

WHERE DO THE CHILDREN PLAY?

 

 
Video Url

 

SAD LISA

 

FATHER AND SON

 

 

Video Url