Come Away With Me-Norah Jones έγινε 22 ετών, κυκλοφόρησε το 2002

Come Away With Me-Norah Jones  έγινε 20 ετών, κυκλοφόρησε το 2002

Ένα άλμπουμ που το απολαμβάνεις 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του και ξέρεις ότι θα το ακούν ευχάριστα και οι νέοι μετά από πολλές δεκαετίες γιατί ο ήχος του βασίζεται στην τζαζ και είναι διαχρονικός. Κυκλοφόρησε 26 Φεβρουαρίου 2002.

H Norah Jones γεννήθηκε 30 Μαρτίου 1979.

Το Come Away with Me είναι το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της Αμερικανίδας Norah Jones που κυκλοφόρησε στις 26 Φεβρουαρίου 2002 από την Blue Note Records. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Sorcerer Sound Studio στη Νέα Υόρκη και στο Allaire Studios στο Shokan της Νέας Υόρκης. 

Έφτασε στο νούμερο ένα στο αμερικανικό Billboard 200 και έλαβε τα βραβεία Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς και το καλύτερο ποπ φωνητικό άλμπουμ. Αργότερα πιστοποιήθηκε Diamond από την RIAA στις 15 Φεβρουαρίου 2005, για αποστολές άνω των δέκα εκατομμυρίων αντιγράφων στις Ηνωμένες Πολιτείες, και έχει πουλήσει πάνω από 27 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως από το 2016, καθιστώντας το ένα από τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. 

Τον Απρίλιο του 2022, η Blue Note κυκλοφόρησε μια επετειακή διευρυμένη έκδοση του Come Away with Me, με demos από το EP First Sessions , προηγούμενα ακυκλοφόρητα demos και outtakes.

DON'T KNOW WHY

 

COME AWAY WITH ME

 

 

THE NEARNESS OF YOU

 

 

COLD COLD HEART

Video Url

 

 

Video Url