Sounds Of Silence-Simon and Garfunkel (1966)

Sounds Of Silence-Simon and Garfunkel (1966)

1964, οι Simon and Garfunkel ηχογραφούν για πρώτη φορά το Sounds of silence

Η φωτογραφία εξωφύλλου του άλμπουμ δείχνει το δίδυμο σε ένα μονοπάτι που κοιτάζει πίσω προς την κάμερα. Γυρίστηκε στο Franklin Canyon Park στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια . Τα κασκόλ της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που φορούσαν ήταν από το The Campion School , Hornchurch, UK. Σε αυτό το σχολείο φοιτούσαν τα αγόρια της οικογένειας Brentwood, όπου ο Paul διέμενε κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πίσω μέρος του LP έχει ειλικρινή πλάνα του ντουέτου και παραθέτει μερικούς στίχους από κάθε τραγούδι.

Υπάρχουν τρεις παραλλαγές του αρχικού έργου τέχνης του LP. Το πρώτο τεύχος παραθέτει τα ονόματα του ντουέτου με κεφαλαία γράμματα σε μια γραμμή, τον τίτλο του άλμπουμ με κεφαλαία γράμματα σε μια άλλη, και κανέναν τίτλο τραγουδιού. Το δεύτερο τεύχος γράφει μόνο το πρώτο γράμμα κάθε λέξης και περιλαμβάνει τη λίστα κομματιών. Το τρίτο έχει το ίδιο μπροστινό εξώφυλλο με το δεύτερο, αλλά το οπίσθιο εξώφυλλο ξεχωρίζει τα αντίτυπα του περιοδικού Tiger Beat που κρατά στις φωτογραφίες ο Garfunkel.

Η αρχική εταιρεία LP γράφει κατά λάθος το "Anji" ως "Angie" και το πιστώνει στον Bert Jansch , ο οποίος το είχε ηχογραφήσει για το ντεμπούτο του άλμπουμ το 1965 . Το οπισθόφυλλο του αρχικού χιτωνίου LP πιστώνει σωστά τον Davey Graham ως συνθέτη, αλλά διατηρεί το ορθογραφικό λάθος "Angie". Και τα δύο σφάλματα διορθώθηκαν για επόμενες επανεκδόσεις.

Σε παλαιότερα τεύχη LP και CD του άλμπουμ, το "The Sound of Silence" φέρει τον τίτλο "The Sounds of Silence" τόσο στο εξώφυλλο όσο και στην ετικέτα, και το "We've Got a Groovy Thing Goin'" τιτλοφορείται "We've Got a Groovey Thing Goin'».

SOUNDS OF SILENCE

 

 

I AM A ROCK

 

 

APRIL COMES SHE WILL

 

 

RICHARD CORY

 

 

 

Video Url

 

https://www.popup.gr/