Εντυπωσιακή ερμηνεία από το καλοκαίρι του 2000

 

Ελπίζουμε κάποτε ο άνεμος να κατευθύνει την σκέψη σας στο να βοηθήσετε την σελίδα μας με μια μικρή δωρεά, είναι ωραία να είμαστε δύο, πάντα μαζί, η μοναξιά είναι αυτό που λέει η λέξη.

 

Στο μέλλον, ίσως προς το τέλος του αιώνα που διανύουμε δεν αποκλείεται να είναι εφικτή η επιστροφή στον χρόνο, γελάτε, έ, γιατί αυτά που ζούμε σήμερα θα τα πίστευε κανείς πριν 50 χρόνια. Πετρίδης/David Bowie/Iggy Pop σε ένα Austin 1100 γύρω στο ΄78 στους δρόμους της Αθήνας. ΚΖ, θα ήθελα να το έβλεπα, εσείς;

 

 

Χωρίς την βοήθεια σας αυτή η σελίδα δύσκολα θα επιζήσει

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 7 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία και 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)