Ποια ζώδια επηρεάζει η ολική έκλειψη και η υπερ-πανσέληνος

Ποια ζώδια επηρεάζει η ολική έκλειψη και η υπερ-πανσέληνος

Την Κυριακή 20/1, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν οικογένεια και φίλους και ζητήματα που αφορούν στα κοινά. Όσοι δεν έχουν μεριμνήσει και δεν έχουν οργανωθεί σωστά δεν αποκλείεται να μετρήσουν απώλειες, ενώ διεκδικήσεις και σχέδια να μείνουν κενό γράμμα.

Ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι που θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν με έναν καλύτερο τρόπο τους στόχους τους.

Γενικότερα επειδή όλα, το τριήμερο αυτό, κινούνται κάτω από ένα πολύ ευαίσθητο κλίμα, καλό είναι να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τις διάφορες υποθέσεις σας, και να σκέφτεστε δυο φορές πριν δράσετε, αφήνοντας στην άκρη παρορμήσεις της στιγμής, για να προλάβετε τα χειρότερα.

Ποιοι επηρεάζονται τη Δευτέρα

Οσο για το ποια ζώδια επηρεάζει το κάθε ζώδιο η υπερ-πανσέληνος της Δευτέρας, που συνοδεύεται από ολική έκλειψη Σελήνης;

Κυρίως επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, που γεννήθηκαν στις πρώτες μέρες του ζωδίου τους, αναμένετε να ζήσετε μεγάλες εντάσεις ενώ θα κλείσετε ανοιχτούς κύκλους του παρελθόντος. Φροντίστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με άτομα που σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Οι προκλήσεις θα υπάρχουν, αλλά αν τις διαχειριστείτε με ευελιξία και διπλωματία θα βγείτε κερδισμένοι.

Παράλληλα, την ημέρα που πραγματοποιείται η έκλειψη, Αφροδίτη, Άρης και Δίας σχηματίζουν θετικές γωνίες, ευνοώντας τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του β’ δεκαήμερου θα βρεθούν κερδισμένα τόσο αισθηματικά όσο και οικονομικά.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ.gr