Doobies … Αχ αυτός ο ανεπανάληπτος ήχος των 70’s ..

Doobies … Αχ αυτός ο ανεπανάληπτος ήχος των 70’s ..

Doobies … Αχ αυτός ο ανεπανάληπτος ήχος των 70’s ... ήμουν κι εγώ εκεί ... παιδί μεν όταν ανέβηκε στα charts αλλά τους γνώρισα λίγο αργότερα στην εφηβεία , όντως ... από το «What a fool believes» και μετά το «Minute by minute», το «It keeps you running» (από το OST FM) και αργότερα στο ψάξιμο το λατρεμένο «Black water». Τέλος των 70’s & σε όλα τα 80’s (και ακόμα και σήμερα) δεν υπήρχε περίπτωση κάθε μαγαζί με χορευτική μουσική που σεβόταν τον εαυτό του και τους πελάτες του όπως Quinta, Αυτοκίνηση, Nine Muses, Bora Bora κ.α. να μην συμπεριλάμβανε στο πρόγραμμά του το απίστευτο Funk-Rock «Long Train Runnin».
Flashback…

Αχ αυτός ο ανεπανάληπτος ήχος των 70’s ... ήμουν κι εγώ εκεί ... παιδί μεν όταν ανέβηκε στα charts αλλά 3-4 χρόνια αργότερα ψάχνοντας για μουσική στο ραδιοκασετόφωνο Sanyo έγινε το μοιραίο ... το αποτρόπαιο ... μία ζεστή φωνή με υποδεχόταν στον κόσμο της μουσικής «Ποπ Κλαμπ με το Γιάννη Πετρίδη» και από τότε και μέχρι το 1990 σχεδόν καθημερινά (όταν δεν μπορούσα να το ακούσω live το έγραφα σε κασέτα) ανελλιπώς ενημερωνόμουν ... το internet της εποχής για όσους ήθελαν να μάθουν. Μνήμες απίστευτες που αν τις καταγράψω και ο Guru Γιάννης μπορέσει να τις διαβάσει θα γελάει με το τι θυμάμαι. Κι ας ήρθε το internet αργότερα ... το ψαχτήρι για το τι λέει ο Γιάννης κι ο πολύτιμος Κώστας παρέμεινε σταθερά και αδιάλειπτα εκεί ... με πολύ πολύ αγάπη , θαλπωρή, ασφάλεια όπως όταν ονειρεύεσαι ότι επιστρέφεις στο πατρικό σου για να περάσεις τα Χριστούγεννα.

Αχ αυτός ο ανεπανάληπτος ήχος των 70’s ... κι ο ήχος είναι συγκεκριμένος μέσα στις μνήμες μου... τελείως συγκεκριμένος ...

Σε ευχαριστούμε Γιάννη Πετρίδη κι ας προσπαθώ χρόνια να αντισταθώ στον «ιό» που μόλυνες την εφηβεία μας με την μανία σου για τις λίστες ...

Gogo P.

ΥΓ Αυτό το βάζουμε εμείς

Αν πιστεύετε στην φιλοσοφία της σελίδας μας ενισχύστε την προσπάθεια μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές πληροφορίες και λίστες.