Κάθε μέρα το διαδίκτυο ξεχειλίζει από μίσος

Κάθε μέρα το διαδίκτυο ξεχειλίζει από μίσος

Κάθε μέρα το διαδίκτυο ξεχειλίζει από μίσος. Μίσος εναντίον όποιου δεν αρέσει σε κάποιους, μίσος και κριτική για πράγματα που αντικειμενικά δεν μας αφορούν. Δηλαδή είμαστε εμείς πιο ειδικοί να κρίνουμε την Αμερικάνικη ή Βρετανική μουσική από τους πολίτες της χώρας τους;

Αν δεν έχουμε ασχοληθεί με το λαϊκό τραγούδι μπορούμε να κρίνουμε το αν είναι καλή ή όχι η Πάολα;

Τραγουδάει σκυλάδικο λαϊκό λένε οι ειδικοί, αν είναι έτσι το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για την Στανίση την οποία κορόιδευαν στη εποχή της και τώρα θεωρείτε κλασική, όπως και η πεθερά της η Ρίτα Σακελλαρίου ή η Πίτσα Παπαδοπούλου, όλες αυτές δεν τραγούδησαν.... Ξαρχάκο, γι' αυτό δικαιώθηκαν μετά από πολύ δουλειά και αφού πέρασαν τα χρόνια.

Άλλοι επικρίνουν το Rock and Roll Hall Of Fame που δεν έχει βάλει λέει το τάδε γκρουπ που είχε κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ, από τα οποία το ένα ίσως και να ήταν περισσεύματα από το προηγούμενο.

Δεν είναι Θεοί αυτοί που ψηφίζουν και είναι πολλοί και όπου μπλέκουν πολλοί υπάρχουν και πολλές γνώμες.

Γενικά, ξέρω εγώ ή εσείς πιο πολλά από τους κολοσσούς μουσικούς που έχουν ήδη μπει και ψηφίζουν;

Ο άλλος μας κάνει κριτική επειδή γράψαμε για τον Wainstein και την Jennifer Lawrence, παραβλέποντας ότι αυτό το έγραψαν ΟΛΟΙ στο εξωτερικό.

Μίσος εναντίον της αντίπαλης ομάδας, μίσος εναντίον του κόμματος που δεν συμπαθούμε, μίσος εναντίον όλων, δεν βγήκε τυχαία αυτό για την κατσίκα του γείτονα.

Δεν σ'αρέσει κάτι ή δεν το ξέρεις; μην ανακατεύεσαι.

Κώστας Ζουγρής

Αν πιστεύετε στην φιλοσοφία της σελίδας μας ενισχύστε την προσπάθεια μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές πληροφορίες και λίστες.